ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Κάτω από αυστηρές συνθήκες , -και μόνο ψίθυροι είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα-, μυστικότητας ταξίδεψε ο Πρωθυπουργός μας στην Ουκρανία,  τόσο για... ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Κάτω από αυστηρές συνθήκες , -και μόνο ψίθυροι είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα-, μυστικότητας ταξίδεψε ο Πρωθυπουργός μας στην Ουκρανία,  τόσο για να δει τον κ. Ζελένσκι, όσο και να συμπαρασταθεί στους Έλληνες της χώρας, έστω και με τριετή καθυστέρηση, άλλων υποχρεώσεων δεσμευμένος.

Απέδειξε δε, ότι είναι ένας πράγματι γενναίος άντρας, καθώς ουδόλως φοβήθηκε τις σειρήνες συναγερμού, οι οποίες ήχησαν στον αέρα και εκρήξεις σημειώθηκαν εκεί γύρω, καθώς μιλούσε με τον κ. Ζελένσκι.



Αντιθέτως μάλιστα, ύψωσε τη φωνή προς άπαντα ενεχόμενο αποδέκτη, δηλώνοντας με θάρρος πως ούτε τον πρόεδρο της Ουκρανίας, ούτε και αυτόν τον ίδιον, πτοούν τέτοιου είδους ενέργειες.



Παράλληλα δε, δήλωσε ότι θα προτρέψει όλους τους ηγέτες της Δύσης, να στραφούν κατά της Ρωσίας, για ακόμη μία φορά, αφήνοντας να εννοηθεί σαφώς πως η εκδήλωση εξαπόλυσης πυρομαχικών στρεφόταν κατά του ιδίου και του κ. Ζελένσκι.

Στη συνέχεια, εβεβαίωσε τον πρόεδρο της Ουκρανίας πως θα συνεχίσει η Ελλάδα να συμπαραστέκεται και να στέλνει στρατιωτική βοήθεια.



Σήμερα, ο κ. Μητσοτάης θα βρίσκεται στο Βουκουρέστι, όπου θα συγκεντρωθούν οι εταίροι της ΕΕ στο εκεί διοργανούμενο συνέδριο  του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, και οπωσδήποτε θα τους ενημερώσει για την μικρή, πλην όμως σημαντική «οδύσσειά» του στην Οδησσό. 

error: Content is protected !!