ΕΝΑΝΤΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΙΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη                Αφού η Πολιτεία, η Εκκλησία και όλα τα πολιτικά κόμματα στην χώρα μας έλυσαν τα προβλήματα των πολιτών και... ΕΝΑΝΤΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΙΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

               Αφού η Πολιτεία, η Εκκλησία και όλα τα πολιτικά κόμματα στην χώρα μας έλυσαν τα προβλήματα των πολιτών και του χριστεπώνυμου πλήθους, σκέφτηκαν εσχάτων να ασχοληθούν και με τα δικά τους, αλλά και περεταίρω, όπου το καθήκον, τους καλεί.

               Μαλλιά-κουβάρια στον ΣΥΡΙΖΑ, εκεί όπου έχαιραν για τον νέο τους Πρόεδρο και αμέσως μετά τον εγκατέλειψαν γιατί τους «ξίνιζε» και άλλος κίνησε για εκεί και άλλος για να φτιάξει κάτι δικό του.



               Με αφορμή τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, ξέσπασαν και οι διαφορές μεταξύ των μελών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι ψήφισαν υπέρ της αρχής, κατόπιν όμως το ξανασκέφτηκαν και ορισμένοι άλλαξαν γνώμη.

               Στη Νέα Δημοκρατία τώρα, όπου αφορμή και μόνο χρειάζονται και τελευταίο επεισόδιο ήταν η κομματική πειθαρχία, -η οποία και δεν τηρήθηκε επαρκώς-, ως προς την ψήφιση νόμου υπέρ της σύζευξης ομοφύλων ζευγαριών, και όλα πήγαν καλά.



               Σαν να μην έφταναν αυτά, να και η Εκκλησία, η οποία ουδεμία αντίρρηση έφερε προκαταβολικά, επί του αυτού νόμου, κατόπιν δε άλλοι πέταξαν έξω από την Εκκλησία τους βουλευτές, οι οποίοι υπέγραψαν υπέρ, ενώ και ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος πρεσβεύει πως κάθε Άνθρωπος είναι ελεύθερος να πορεύεται όπως του αρέσει και πως η Εκκλησία οφείλει να τον αποδέχεται.

               Έτσι και την ημέρα της Κυριακής της Ορθοδοξίας, οι ιερείς θα αφήσουν εκτός εκκλησιών τους διαφωνούντες με τους ιερείς οι οποίοι είναι κατά και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν βουλευτή που «έσφαλε» να λειτουργηθεί, ενώ οι «απαγορευμένοι» αντιδρούν δεόντως.

            Άντε, τώρα που πλέον λύθηκαν τα προβλήματα του λαού, να αντιμετωπίσουμε τα των θρησκευτικών και πολιτικών τάξεων. 



  

error: Content is protected !!