ΠΕΡΑΜΑ. Δημήτρης Γκανάς: Μας γεμίζει ανασφάλεια και μας κάνει καχύποπτους η παραίτηση του Αντ/χου Οικονομικών ΠΕΡΑΜΑ. Δημήτρης Γκανάς: Μας γεμίζει ανασφάλεια και μας κάνει καχύποπτους η παραίτηση του Αντ/χου Οικονομικών
Η επιλογή του Δημάρχου να ορίσει αντιδήμαρχο οικονομικών τον Κο Μάνθο Λάππα , μας είχε βρει σύμφωνους και μάλιστα είχαμε δηλώσει και στον ίδιο... ΠΕΡΑΜΑ. Δημήτρης Γκανάς: Μας γεμίζει ανασφάλεια και μας κάνει καχύποπτους η παραίτηση του Αντ/χου Οικονομικών

Η επιλογή του Δημάρχου να ορίσει αντιδήμαρχο οικονομικών τον Κο Μάνθο Λάππα , μας είχε βρει σύμφωνους και μάλιστα είχαμε δηλώσει και στον ίδιο ότι εμπιστευόμαστε την στρατιωτική του τιμή και πιστεύουμε ότι ποτέ δεν θα συναινούσε σε κάτι αδιαφανές ή που δεν θα ωφελούσε την πόλη .

Η παραίτηση του από αυτήν την θέση , μόλις δυο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ενώ ήταν συνεργάτης του Δημάρχου τα τελευταία χρόνια , μας γεμίζει ανασφάλεια και μας κάνει καχύποπτους εν αναμονή των όποιων εξηγήσεων από πλευράς της δημοτικής αρχής .

Αν ισχύει μάλιστα ότι νέος αντιδήμαρχος οικονομικών ορίστηκε ο Μιχάλης Βασσάλος , η καχυποψία και η ανασφάλειά μας μεγαλώνει και ρητά δηλώνουμε ότι ο νέος αντιδήμαρχος δεν χαίρει ούτε της εμπιστοσύνης ούτε της εκτίμησης μας .

Ο νέος Δήμαρχος έχει αρκετούς νέους συνεργάτες που έχουν τίτλους σπουδών, είναι αγαπητοί στην πόλη μας για την εντιμότητα, την ειλικρίνεια τους και την εργατικότητα τους , σε αντίθεση με έναν άνθρωπο που έχουν ακουστεί πολλά αρνητικά κατά το παρελθόν και συνεχίζουν και σήμερα να ακούγονται . Πλην αυτών που τον ψήφισαν προσωπικά όλοι οι υπόλοιποι συνδημότες θα τρομάξουν στο άκουσμα ότι ανέλαβε τα οικονομικά της πόλης μας …..

error: Content is protected !!