ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ;
του Γρηγόρη Καπετανάκη Ακόμα μια φορά η καρμανιόλα Λεωφόρος Αιαντείου στάθηκε αιτία για να χαθεί ένας νέος άνθρωπος. Η Λεωφόρος αυτή είναι διαχρονικά ο... ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ;

του Γρηγόρη Καπετανάκη

Ακόμα μια φορά η καρμανιόλα Λεωφόρος Αιαντείου στάθηκε αιτία για να χαθεί ένας νέος άνθρωπος.

Η Λεωφόρος αυτή είναι διαχρονικά ο πιο επικίνδυνος δρόμος του νησιού αφού, σε μεγάλο της μήκος είναι ευθεία. Έχει όμως πολλές διασταυρώσεις, χωρίς σήμανση, χωρίς όρια ταχύτητας και προειδοποιήσεις, γεγονός που αυξάνει δραματικά τις πιθανότητες ατυχήματος.

Οι κακοτεχνίες και οι ανωμαλίες του οδοστρώματος επιβαρύνουν το πρόβλημα και γίνονται καθοριστική αιτία για δυστυχήματα.

Σε περίπτωση βροχής μάλιστα, τα νερά που μαζεύονται σε πολλά σημεία γίνονται παγίδες για τα διερχόμενα αυτοκίνητα, αφού τα νερά που εκτινάσσουν μηδενίζουν για λίγο την ορατότητα των οδηγών.

Θα γίνει επιτέλους κάποια σοβαρή μελέτη για την σωστή ανακατασκευή του δρόμου ή όχι; Πόσους νεκρούς θα κλάψουμε πόσα εκκλησάκι θα γίνουν ακόμα για να μας θυμίζουν το κακό που συμβαίνει στην λεωφόρο του θανάτου…σήμερα άλλο ένα νέο άτυχο παιδί θα συνοδεύουμε στην τελευταία του κατοικία ας ευχηθούμε να είναι ο τελευταίος.

Καλό παράδεισο να έχεις Δημήτρη και ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

error: Content is protected !!