Ανδρέας Λάμπρου. 20 χρόνια τραγούδια Ανδρέας Λάμπρου. 20 χρόνια τραγούδια
20 χρόνια δισκογραφία – 20 χρόνια τραγούδια (2003-2023) και το νέο μου album – playlist στο Spotify ήρθε για να γιορτάσουμε μαζί αυτά τα... Ανδρέας Λάμπρου. 20 χρόνια τραγούδια

20 χρόνια δισκογραφία – 20 χρόνια τραγούδια (2003-2023) και το νέο μου album – playlist στο Spotify ήρθε για να γιορτάσουμε μαζί αυτά τα 20 χρόνια!

80 τραγούδια τραγουδισμένα από 80 διαφορετικούς τραγουδιστές!

20 χρόνια μαζί

20 χρόνια με τραγούδια που έγραψα με όλη μου την αγάπη για εσάς
Με τραγούδια που μέσα περιέχουν την ψυχή μου, τη ζωή μου, την αλήθεια μου, το είναι μου

20 χρόνια γεμάτα τρέξιμο, αγωνίες, δυσκολίες, απορρίψεις, έμπνευση, δημιουργία, ενθουσιασμούς, απογοητεύσεις, επιτυχίες, αποτυχίες, γέλια, δάκρια, χαρές, λύπες, φιλίες, μοναξιά, απρόβλεπτες συνεργασίες και μουσικές ανατροπές!

20 χρόνια γεμάτα εμπειρίες!

20 χρόνια χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς υποχωρήσεις, χωρίς να ανήκω σε παρεάκια, χωρίς να παίζω παιχνίδια κάτω από το τραπέζι, χωρίς να δηλώνω έντεχνος ή εμπορικός, χωρίς ταμπέλες! Ίσως γι’ αυτό και ότι έχω καταφέρει μέχρι σήμερα να μου ανήκει 100%, ίσως γι’ αυτό να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια μου, ίσως γι’ αυτό να είμαι ακόμα εδώ!

20 χρόνια ειλικρινής απέναντι μου και απέναντι σας, παίζοντας αποκλειστικά και μόνο στο δικό μου γήπεδο, ένα γήπεδο που χωράει όλους τους ανθρώπους!

20 χρόνια με τραγούδια που αγαπήσατε και σας ξύπνησαν συναισθήματα και αναμνήσεις, που βάλατε στις ζωές σας κάνοντάς τα soundtrack στις πιο ιδιαίτερες αλλά και στις πιο καθημερινές στιγμές σας!

20 χρόνια με τραγούδια που φέρατε στην πρώτη θέση του ραδιοφωνικού airplay, χαρίζοντάς μου πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, αλλά και βραβεία και διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το σημαντικότερο όμως, δείχνοντάς μου την αγάπη σας με χιλιάδες τρόπους! Μια αγάπη αμοιβαία που δεν σταματάει ποτέ και πουθενά και κάθε μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο!

20 χρόνια λοιπόν και όλα αυτά τα τραγούδια που αγαπήσατε είμαι εγώ και όλα αυτά τα τραγούδια που έγραψα είστε εσείς!

20 χρόνια μαζί

Γιατί… Η μουσική είναι μία, με χιλιάδες πρόσωπα και διαθέσεις, όπως η μέρα, όπως η νύχτα, όπως εσύ…»

Photography by @akis__christou
Grooming by @fani414
https://open.spotify.com/playlist/0FEC2tYXfwNxmcLHhGMMdl…

error: Content is protected !!