Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Να εξορκίσουν δια του πυρός, προσπάθησαν προχθές τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανο Κασσελάκη, με μία εντελώς κακόγουστη κίνησή... Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Να εξορκίσουν δια του πυρός, προσπάθησαν προχθές τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανο Κασσελάκη, με μία εντελώς κακόγουστη κίνησή τους, κάποιοι θαμώνες του καρναβαλιού, προχειροφτιάχνοντας εξαμβλωματικό ολόσωμο ομοίωμά του και παραδίδοντάς-το στις φλόγες του πολιτικού τους μένους.  



Μία ημέρα νωρίτερα, τον είχαν προπηλακίσει στην Θεσσαλονίκη με ένα άλλου είδους μένος, το οποίο ξέσπασε επάνω σε έναν αστυφύλακα, και πάντα πίσω από μαύρες κουκούλες, διατηρώντας έτσι την ανωνυμία τους, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς, απεδείχθη ότι ήσαν νεαρά παιδιά, τα οποία αντρώνονται μέσα στο πολιτικό μίσος.



Η επίθεση αυτή, από όπου και αν προέρχεται, -καθώς οι κουκούλες αρνούνται να μαρτυρήσουν πρόσωπα και κατευθύνσεις-, δυστυχώς παρατηρείται τα τελευταία χρόνια σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, από την στιγμή κατά την οποίαν οι κάθε είδους διασαλευτές της τάξης, έλαβαν την προσωνυμία «γνωστοί άγνωστοι», και οι οποίοι για εμάς, τους απλούς και χωρίς μίση ανθρώπους, παραμένουν και θα συνεχίσουν να παραμένουν άγνωστοι, τουλάχιστον όσο η Πολιτεία μας,  τους ανέχεται. 



error: Content is protected !!