Α.Ο. Ευριπίδης Σαλαμίνας Volleyball Α.Ο. Ευριπίδης Σαλαμίνας Volleyball
PostGame Την ήττα γνώρισε η ομάδα Vintage Μικτό για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ. Με αντίπαλο την ομάδα του Κότινου και απέναντι στα... Α.Ο. Ευριπίδης Σαλαμίνας Volleyball

PostGame

Την ήττα γνώρισε η ομάδα Vintage Μικτό για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ.

Με αντίπαλο την ομάδα του Κότινου και απέναντι στα όποια προγνωστικά, η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά και σοβαρά το παιχνίδι παίρνοντας το 1ο set.

Στην συνέχεια, εύκολα λάθη σε άμυνα και επίθεση, έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Κότινου να μπει στο παιχνίδι κερδίζοντας τα επόμενα δυο sets.

Σε αυτό το σημείο του αγώνα και παρόλο που η ομάδα βρέθηκε με την πλάτη στο τοίχο, δουλέψαν σωστά οι καλύψεις στην υποδοχή, μοιράστηκε σωστά το παιχνίδι στην επίθεση, ήρθε φυσιολογικά η επικράτηση στο 4ο set και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην διαδικασία του tie-break.

Εκεί δυστυχώς η έλλειψη συγκέντρωσης και λάθος επιλογές σε κρίσιμα σημεία, εγείραν την πλάστιγγα υπερ της ομάδας του Κότινου.

Τα sets: 16 – 25 (1), 25 – 20 (2), 25 – 12 (3), 19 – 25 (4), 15 – 10 (5)

Γλυκόπικρη γεύση μας άφησε αυτός ο πρώτος αγώνας, καθώς χάθηκε κατά κύριο λόγο από δικά μας λάθη. Κρατάμε τον βαθμό, που αποκομίσαμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.

Α.Ο. Ευριπίδης (Εύη Παπαδημητρίου): Ηλίας Ηλιόπουλος, Αλέκα Τσάμη, Μάριος Μωραΐτης, Σοφία Ζαχαριάδου, Αλέξανδρος Σιγάλας, Zsanett Orvos, Αλέξανδρος Σιγάλας, Στέλλα Βασιλικάκη, Γιώργος Καζώνης, Ευγενία Γραμματικού, Κώστας Πετρόπουλος, Τόνια Κουλούκη, Τσαλατσάνης Δημήτρης (L), Παντελία Κούκη (L).

ΥΓ: 2,5 ώρες και βάλε αγώνα….Μέσος όρος ηλικίας 40+…

To λέει η καρδιά όλων όσων ασχολούνται με αυτόν τον θεσμό τελικά….

error: Content is protected !!