ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ… ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ…
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Πολλά περίεργα συμβαίνουν στον κόσμο μας, μακρύτερα από εμάς αλλά και έξω από την πόρτα μας. Συγκέντρωσα μερικά από αυτά... ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ…

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Πολλά περίεργα συμβαίνουν στον κόσμο μας, μακρύτερα από εμάς αλλά και έξω από την πόρτα μας. Συγκέντρωσα μερικά από αυτά σήμερα, και άντε καλό τέλος του Καρναβαλιού στους μασκαράδες κάθε είδους και τόπου.

Η επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης, Δρ Adriana Dutkiewicz, υπότροφος του ARC Future Fellow, δίνει μια εικόνα αυτής της εποχής. «Φανταστείτε τη Γη σχεδόν εντελώς παγωμένη. Αυτό ακριβώς συνέβη πριν από περίπου 700 εκατομμύρια χρόνια. Ο πλανήτης καλύφθηκε από πάγο από τους πόλους έως τον ισημερινό και οι θερμοκρασίες έπεσαν στα τάρταρα. Ωστόσο, το τι ακριβώς το προκάλεσε αυτό ήταν ένα ανοιχτό ερώτημα» δήλωσε.



Σαν ακριβώς οι επιστήμονες να ήσαν εκεί και ένα πρωΐ ξύπνησαν και χωρίς να το περιμένουν είχαν θαφτεί στο χιόνι! Τέτοια συμπεράσματα, μόνον η Επιστήμη, μπορεί και τα εξάγει.

Για να μην πάθουνε τα ίδια οι επί των πόλων διαβιούντες σήμερα, οι επιστήμονες και πάλι που προδικάζουν το λιώσιμο των εκεί πάγων σε λίγα χρόνια, εκπονούν μελέτες για  «πολικές καλλιέργειες», καίτοι υποστηρίζουν πως πλέον υγιεινά είναι τα σκουλήκια και οι κάμπιες. Άλλωστε οι θρησκευτικοί μας ταγοί στην έρημο, με ακρίδες ζούσαν.



Αεροπλάνο στις αμερικανικές αερογραμμές, ταξίδευε του καλού καιρού και προσγειώθηκε χωρίς κανένα απολύτως πρόγραμμα, ενώ του είχε φύγει στον αέρα, το ένα από τα δύο φτερά, χωρίς κανείς να πάρει είδηση. Κι ο άλλος πέφτει στο ίσωμα και πάει καλιά του.

Στο Ξυλόκαστρο, υπεχώρησε η γη στην παλιά εθνική οδό και άνοιξε τεράστια τρύπα. Σε ό,τι παλιό, λίγη σημασία δίνουμε.

Τεράστιο όγκο πυρομαχικών έχει μεταφέρει η Ρωσία στην γειτονική σύμμαχό της Λευκορωσία, για να αντιμετωπίσει προφανώς τις απειλές Μακρόν για νατοϊκή επέλαση.



Απαγορεύει τα επιδόματα από του χρόνου η Κομισιόν στην Ελλάδα, προκειμένου να εξοφλήσουμε το επαχθές οικονομικό χρέος μας από τα μνημόνια. Όχι, θάχε το μαχαίρι και δεν θάκοβε το πεπόνι;

Άλλη επιστημονική ανακάλυψη-απειλή τρόμου. Καταρρέει ο πλανήτης μας, λόγω του ότι καταναλώνουμε κρέας σε υπερβολικές ποσότητες. Κάθε χρόνο, σφάζονται παγκοσμίως 83,3 δισεκατομμύρια ζώα. Ίσως, λέω εγώ, επειδή δεν τρώμε και τα κόκαλα, και αυτά βαραίνουν την Γη και θα καταλήξουμε στα «τάρταρα»!

error: Content is protected !!