ΑΛΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Η αλήθεια είναι πως ο καθένας μας, έχει δικό του τρόπο αντιδράσεων στα όσα συνεχώς συμβαίνουν γύρω μας, όπως και... ΑΛΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Η αλήθεια είναι πως ο καθένας μας, έχει δικό του τρόπο αντιδράσεων στα όσα συνεχώς συμβαίνουν γύρω μας, όπως και στα όσα υφιστάμεθα  εκούσια ή ακούσια. Άλλοι λέμε «δεν βαριέσαι, αδερφέ!», και κάποιοι το παίρνουμε τοις μετρητοίς και πανικοβαλλόμαστε, και τρομοκρατούμαστε και απελπιζόμαστε.

Συλλέκτης ειδήσεων, καλών ή κακώς, -και φυσικά, κατά το πώς το αντιλαμβάνεται και το αντιμετωπίζει εις έκαστος εξ’ ημών-, ανάλογα αισθάνομαι και εγώ.



Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, κύριος Στέφανος Κασσελάκης, διατείνεται πως μπορεί να αλλάξει από το κόμμα του, έως και ολόκληρη την Ελλάδα και να την αποδώσει «πρότυπο» στους πολίτες της. Και την στιγμή μάλιστα, κατά την οποίαν ο κύριος Μητσοτάκης, είναι βέβαιος ότι ο ίδιος έχει αλλάξει αυτήν την χώρα και δεν χρειάζονται περαιτέρω προσπάθειες.

Ακούω τηλεοπτική ανταπόκριση από την το πάλαι ποτέ ελληνική Μαριούπολη, και ο καλός δημοσιογράφος της τηλεόρασης του “OPEN” μεταδίδει πως σύμφωνα με τις πληροφορίες ντόπιων Ελλήνων, αυτοί φτάνουν τους 75.000, μόνιμους, -εκεί-, κατοίκους. Αναρωτιέμαι κατά πόσον ενδιαφερθήκαμε γι’  αυτούς, εκτός αν αρκεί το γενικό ενδιαφέρον μας για την Ουκρανία.



Ωστόσο, διαβάζω στις εφημερίδες ότι ο βορειοηπειρώτης Βασίλης Μπελέρης, ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος στην Αλβανία, θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία.

Ενώ δεύτερο κόμμα, σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκτιμήσεις των ελλήνων πολιτών, το ΠΑΣΟΚ επιμένει πως αυτό προελαύνει και αυτό το οδηγεί στην ελπίδα να κερδίσει τις ευρωεκλογές, τουλάχιστον.

Τώρα, φαίνεται πως μετά τον κορωνοϊό ξύπνησαν τα μύρια όσα μικρόβια μετά ιών, που έμεναν θαμμένα από αρχαιοτάτων χρόνων και αυτή τη στιγμή οι ΗΠΑ καταδιώκονται από την αποξεχασμένη «λέπρα», με μεγάλη πιθανότητα να γεμίσει η Οικουμένη.



Τελικά φαίνεται, πως αστεία-αστεία-, οι ιοί, μας έχουν κηρύξει απηνή πόλεμο και δεν θα προλάβουμε να δούμε, τελικά, τους πάγους να λιώνουν.

Τέλος πάντων, από κάτι θα φύγουμε όλοι μας. Κλιματική αλλαγή, τεχνητή νοημοσύνη, φτώχεια και εξαθλίωση, ιοί, βία, τρομοκράτες, ληστές, πόλεμοι, πυρηνικά …

Ε, -, -δεν μπορεί-, κάτι, τελικώς, θα μας βρει.

error: Content is protected !!