ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Όλοι, μα όλοι, όλο και κάποιον «πόνο» κρύβουμε μέσα μας. Με αυτόν κοιμόμαστε, με αυτόν ξυπνάμε, αυτός μας τρομάζει και... ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Όλοι, μα όλοι, όλο και κάποιον «πόνο» κρύβουμε μέσα μας. Με αυτόν κοιμόμαστε, με αυτόν ξυπνάμε, αυτός μας τρομάζει και αυτόν προσπαθούμε με κάθε τρόπο να ξορκίσουμε.

Νικητής στις ρωσικές εκλογές και πάλι ο Βλάντιμιρ Πούτιν με 87% σε ψήφους, -χαρά αυτός και οι οπαδοί του και στις ΗΠΑ μιλούν για νοθευμένες εκλογές, ενώ και ο κύριος Ζελένσκι υποστηρίζει τα ίδια και τον χαρακτηρίζει ως «μεθυσμένο για εξουσία».



Ο ίδιος, ο νικητής, υπολογίζει σε μία εξαετία διακυβέρνησης, κατά την οποία θα προσπαθήσει για το καλύτερο της χώρας του και του κόσμου, ενώ προειδοποιεί το ΝΑΤΟ να μην επιχειρήσει να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία, -αν και πιστεύει πως ήδη έχει συμβεί αυτό, όπως είπε-, γιατί κάτι τέτοιο θα προκαλούσε αφορμή για έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Όσο δε για τις διεξαγωγές των εκλογών, υπαινίχθηκε πως νοθεύονται στην Αμερική, αλλά ποτέ στην χώρα του.



Υπάρχει και συνέχεια. Στην Γερμανία, μέχρι και στα σχολεία πέρασαν μαθήματα πολέμου, καθώς πιστεύουν πως το 2026, ο Πούτιν θα τους επιτεθεί, και παράλληλα επανδρώνουν καταλλήλως τις υγειονομικές υπηρεσίες, αναμένοντας το «πιθανόν».

Ως προς τα δικά μας τώρα, η Αντιπολίτευση έχει βαλθεί να μάθει αν ο κ. Μητσοτάκης πήγε στην Σίβα της Αιγύπτου στα χνάρια του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με χρήματα του Δημοσίου ή δικά του.



Σε αντιπαράθεση, συνεχίζει το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για τα περιουσιακά στοιχεία και τις εταιρείες του κυρίου Στέφανου Κασσελάκη, μιάς και όλα τα υπόλοιπα προβλήματα έχουν λυθεί και απέμεινε μόνον αυτό για λύση.

Να και το επί του πιεστηρίου νέο, καθώς ο κύριος Ερντογάν δήλωσε πως το 1974 έπρεπε να είχε καταληφθεί ή Κύπρου εξ’ ολοκλήρου, και φυσικά σε πολύ φιλικό τόνο, καθώς οι αντιδικίες μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδος έχουν πάψει να υφίστανται, όπως μας δήλωσαν.

Πολλοί οι πόνοι και καλή υπομονή. 



error: Content is protected !!