ΜΩΡΕ, ΤΙ ΚΑΗΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΜΩΡΕ, ΤΙ ΚΑΗΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΙ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Δεν λέω, ο καημός είναι καημός και άντε να τον αποβάλεις. Παράδειγμα οι συνταξιούχοι που ευελπιστούσαν στην ενθουσιώδη προαναγγελία του... ΜΩΡΕ, ΤΙ ΚΑΗΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΙ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Δεν λέω, ο καημός είναι καημός και άντε να τον αποβάλεις. Παράδειγμα οι συνταξιούχοι που ευελπιστούσαν στην ενθουσιώδη προαναγγελία του κυρίου Μητσοτάκη για δωράκι του Πάσχα και κατακάηκε η καρδιά τους μόλις ο ίδιος το αντέκρουσε.

Καημός πολλών η επανεκλογή Πούτιν, και διπλός για τον κύριο Μακρόν, ο οποίος ετοιμάζει ως και εκστρατεία εναντίον του, αλλά οι στρατηγοί του, μάλλον του γνέφουν «Non Monsieur!».



Μεγάλος καημός να μάθει η Αντιπολίτευση αν ο κ. Μητσοτάκης πήγε μόνος του στην Σίβα, ή είχε και παρέα και ποιος έκανε τα έξοδα.

Ο καημός ο μέγας πάλι, αν ο κύριος Κασσελάκης, είναι πρόθυμος να δικαιολογήσει το «έσχες» του ή όχι, αλλά κανείς δεν νιώθει καημό για τα αίσχη εναντίον ενός πολιτικού του ελληνικού έθνους, τον οποίον περιγελούν ασύστολα και ανήθικα στα Καρναβάλια της ελληνικής παράδοσης, με σύγχρονη υποκουλτούρα.



Καημός επιστημονικός αυτός, καθώς πολλά σούρνονται για τα περιβόητα εμβόλια του κορωνοϊού, κι ενώ το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ λένε τώρα πως 24 χρόνια ζωής έχασαν οι εμβολιασμένοι, ένας εξηνταδυάχρονος Γερμανός εμβολιάσθηκε 217, -παρακαλώ-, φορές κατά του «κόβιντ» και δεν έπαθε απολύτως τίποτε.

Καημός που έτυχε και για τον κύριο Άδωνη Γεωργιάδη, να τον υποψιάσουν, -όπως δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη-, πως «τον έχει βάλει στο μάτι», ο Βλαδίμηρος Πούτιν, και μάλιστα, χωρίς να ξέρει το γιατί.



Σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ τρίτη χώρα σε ανεργία της Ευρώπης είναι η Ελλάδα, καημός όμως μεγάλος μάς διακατέχει που δεν έχουμε χέρια εργατικά και αναγκαστήκαμε να φέρουμε εργάτες ακόμη και από Ινδία.

Μήπως καημός δεν είναι να ανακοινώνονται εκπτώσεις και να εμφανίζονται αυξήσεις; Ή να λειτουργούν τα απογευματινά ιατρεία χωρίς προσέλευση ενδιαφερομένων;

Καημός παγκόσμιος που δεν αντέχεται, είναι και αυτός για την πριγκίπισσα του αγγλικού θρόνου Καίητ Μέντελσον, αν παραποιεί τις φωτογραφίες της, ή όχι.



Άλλο πάλι, που όλοι οι έλληνες δημοσιογράφοι ανησυχούν για το εάν στην λίστα των ευρωεκλογών μπαίνει ή δεν μπαίνει και ο Μπελέρης.

Καημοί, άλλοι μικροί και άλλοι που δεν νταγιαντιούνται.

error: Content is protected !!