Στηρίξαμε την Πολιτιστική μας κληρονομιά !! Στηρίξαμε την Πολιτιστική μας κληρονομιά !!
του Μάνου ΔερτούζουΔημοτικός ΣύμβουλοςΜέλος της Επιτροπής Διάσωσης Αρχαιολογικών Χώρων της Σαλαμίνας Ακούστε την τοποθέτησή μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο!! Στηρίξαμε την Πολιτιστική μας κληρονομιά !!... Στηρίξαμε την Πολιτιστική μας κληρονομιά !!

του Μάνου Δερτούζου
Δημοτικός Σύμβουλος
Μέλος της Επιτροπής Διάσωσης
Αρχαιολογικών Χώρων της Σαλαμίνας

Ακούστε την τοποθέτησή μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο!!

Στηρίξαμε την Πολιτιστική μας κληρονομιά !!

Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας στήριξαν με την παρουσία τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο χθες 26/3 στη συζήτηση του θέματος για την έγκριση ΜΠΕ  Ναυπηγείου  και διαλυτηρίου  στον Αρχαιολογικό χώρο. Από την Οικολογική συμμαχία τον Γιώργο Δημητρίου και τον Ανίκητο Μακρένογλου  οι οποίοι  πέρα της παρουσία τους, μας είχαν ενημερώσει για την συζήτηση του θέματος , το  μέλος της Επιτροπής  Αγγελική Φουρίκη , την Εύα Μιχάλαινα και τους απλούς πολίτες που βρέθηκαν δίπλα μας.

Τέλος ευχαριστώ από καρδιάς τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Κατσικάρη  για την στήριξή του και τον συγκινητικό του λόγο,  καθώς επίσης όλους  τους  Περιφερειακούς Συμβούλους οι οποίοι είτε μας στήριξαν , είτε μας άκουσαν  με προσοχή.

Είναι ανεπίτρεπτο και έλλειψη σεβασμού στην Ιστορικό τόπο της Ναυμαχίας,  να συζητείται στο Περιφερειακό Συμβούλιο έγκριση ΜΠΕ για Ναυπηγείο – Διαλυτήριο  στον Αρχαιολογικό χώρο και το θέμα να μην το έχει φέρει η Δημοτική  αρχή στο Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση και λήψη απόφασης,    ενώ η απουσία της χθες από το Περιφερειακό Συμβούλιο επιβεβαιώνει την αμέριστη στήριξη της σε όσα παράνομα συμβαίνουν στον Ιερό χώρο.

Δείτε το βίντεο εδώ:
https://www.facebook.com/manos.dertouzos/videos/2650290468508930

error: Content is protected !!