ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ, ΑΛΗΘΕΙΑ; ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ, ΑΛΗΘΕΙΑ;
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Βαδίζουμε άραγε προς το απροσδόκητο και παράλληλα αναμενόμενο; Ήτοι, βαδίζουμε στον δρόμο του λαλήσαντος διά των Προφητών, όπου γαία πυρί... ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ, ΑΛΗΘΕΙΑ;

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Βαδίζουμε άραγε προς το απροσδόκητο και παράλληλα αναμενόμενο; Ήτοι, βαδίζουμε στον δρόμο του λαλήσαντος διά των Προφητών, όπου γαία πυρί μιχθήτω, αφήνοντας εμάς τους αδαείς, πίσω, να νίπτουμε τας χείρας μας;

Δύσκολα τα πράγματα στον πλανήτη, καθώς σε κάθε ήπειρό του και σε πολλές χώρες, υπάρχει ο αναβρασμός από την μία της αδυσώπητης εγκληματικότητας, και από την άλλη μαίνεται ο πολεμικός Αρμαγεδδών.



Στους άμεσους φόβους μας, θα πρέπει να συμπεριλάβουμε την Μέση Ανατολή, με όλα τα όσα εκεί τεκταίνονται στο πολεμικό πεδίο, αλλά και την Βόρεια Ευρώπη, όπου η αμεσότητα της καταστροφής, βρίσκεται προ των πυλών, περισσότερο από κάθε άλλη φορά.



Ο πρόεδρος Μακρόν της Γαλλίας, ήδη εξέδωσε πρόσκληση προς τους Γάλλους,ηλικίας από 17,5  μέχρι και 35 ετών, οι οποίοι είναι άνεργοι και θέλουν να βρουν δουλειά , να καταταγούν άμεσα στον γαλλικό στρατό, όπου και θα εκπαιδευθούν σαν χειριστές ή πυροβολητές σε τανκς, με έναν μισθό, ο οποίος θα αυξάνεται κατά 2,5 όταν πρόκειται να βγουν και να πολεμήσουν έξω από την πατρίδα τους.



Υποτυπώδης επιστράτευση και στην Γερμανία, η οποία θέλει να είναι έτοιμη, απέναντι σε κάθε εξωτερική πολεμική πρόκληση και όχι μόνον οι Ευρωπαίοι, αλλά και όλοι γενικώς οι λαοί του κόσμου, όλο και περισσότερο τρέμουν έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος μπορεί να ξεκινήσει και να σταματήσει πάραυτα, αφού μέσω πυρηνικών επιθέσεων, διαλυθεί μία ώρα αρχύτερα.

Ήδη η Ρωσία έχει κατ’ επανάληψη απειλήσει  να το κάνει κάποια στιγμή, αν το ΝΑΤΟ αποφασίσει να αναμιχθεί ενεργά στις διαφορές της με την Ουκρανία.  



Εν τω μεταξύ,  έγκριτη γαλλική εφημερίδα «Figaro» σε ανάλυση της αποκαλύπτει ότι ο Γαλλικός στρατός στην Ουκρανία θα ηττηθεί, αν φτάσει ως εκεί, αναγνωρίζοντας πως ο μόνος πραγματικά στρατός που έχει εκπαιδευτεί σε πραγματικό πόλεμο είναι ο ρωσικός.



Με την σειρά του τώρα, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαδίμηρ Πούτιν, ο οποίος συνέχεια δηλώνει πανέτοιμος για όλα,  προειδοποίησε ότι τα F-16 στην Ουκρανία δεν θα αλλάξουν την προδιαγεγραμμένη ήττα της, και μάλιστα τόνισε, ότι εάν τα F-16 πετάξουν από αεροδρόμια τρίτων χωρών εκτός Ουκρανίας για να πλήξουν ρωσικούς στόχους θα χτυπηθούν τα αεροδρόμια των χωρών αυτών.



Για να δούμε, πού θα πάμε.

error: Content is protected !!