ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Πρωταπριλιά και προσέξτε μην σας γελάσουνε σήμερα.. Κάτι άλλωστε τόσο πολύ συνηθισμένο στις ημέρες μας, και όχι εθιμικά αλλά καθημεριθνά... ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Πρωταπριλιά και προσέξτε μην σας γελάσουνε σήμερα.. Κάτι άλλωστε τόσο πολύ συνηθισμένο στις ημέρες μας, και όχι εθιμικά αλλά καθημεριθνά και με άσχημες επιπτώσεις.



Στα σημερινά ανασκαλέματα μου, σήμερα, ψέματα δεν θα υπάρξουν, παρά μόνον αλήθειες, έτσι όπως έφτασαν κάποιες ειδήσεις και σε εμένα μέσα από, -και για-, τον καθημερινό βίο μας.

Τελικά, όχι μόνο θα αυξηθούν οι μισθοί των εργαζομένων, αλλά και οι συντάξεις από τον επόμενο Ιούνιο. Κάπου 20 με 100 ευρώ τον μήνα οι αυξήσεις κι έτσι λύνεται το οικονομικό μας πρόβλημα.



Ωστόσο, οι τιμές προϊόντων στα ράφια δεν μειώνονται παρά τις υποδείξεις, και τα ενοίκια ακριβαίνουν, και τα «φαντς» βγάζουν στο σφυρί σπίτια, και το «ακατάσχετο», όνειρο ήταν και πάει, αν χρωστάς στο Δημόσιο έστω και εκατό ευρώ.



Το θρίλερ των σιδηροδρόμων καλά κρατεί και προχθές γέμισε καπνούς ένα τραίνο του προαστιακού Κιάτο- Πάτρας και οι επιβάτες το εγκατέλειψαν κακήν-κακώς στο Ξυλόκαστρο, ενώ μία ημέρα νωρίτερα η αντιπρόεδρος του ΟΣΕ, διορισμένη μετά την τραγωδία των Τεμπών, υπέβαλε την παραίτησή της.  



Αντί να λιγοστεύουν, αυξάνονται οι αναμενόμενοι σε λίστες, παρά τα απογευματινά χειρουργεία, ενώ λένε πως σε πολλά νοσοκομεία μένουν κλειστές χειρουργικές αίθουσες, ελλείψει προσωπικού.



Μελέτη του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας, διαπιστώνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην ενδοσχολική βία. Όσο για την εξωσχολική, κάθε ημέρα τα διαβάζουμε στις εφημερίδες, και τις καταγγελίες σας, στην πλατφόρμα. Ενώ ο αρμόδιος Υπουργός υπόσχεται να πατάξει την βία σε γειτονιές και Πανεπιστήμια.



Ανασφαλείς οι φυλακές Κορυδαλλού, διαμαρτύρονται οι φύλακες, καθώς ελλείψει προσωπικού και εκεί, οι εξωτερικές σκοπιές είναι ελλιπείς, και άδειες αυτές που βρίσκονται σε μεγαλύτερο ύψος.



Η λίμνη Κάρλα στην Θεσσαλία, είναι ακόμη πλημμυρισμένη, την στιγμή μάλιστα που η ΕΥΔΑΠ σκέπτεται να αυξήσει τα τιμολόγια νερού.

Καλό μήνα Απρίλη, νάχουμε.

error: Content is protected !!