ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Ά, και να μπορούσε να βρεθεί ένας Καλός άνθρωπος αλάνθαστος, ένα Κράτος που να μην έχει κάνει λάθη και πόσο... ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Ά, και να μπορούσε να βρεθεί ένας Καλός άνθρωπος αλάνθαστος, ένα Κράτος που να μην έχει κάνει λάθη και πόσο ευτυχισμένοι θα ήμασταν επάνω σε ετούτον τον πλανήτη Προς το παρόν, δεν έχει επιτευχθεί κάτι τέτοιο, αλλά ούτε και διακρίνεται στον ορίζοντα και για το μέλλον. Τα σκέπτομαι αυτά, καθώς διαβάζω ανελλιπώς τις εφημερίδες και και ενημερώνομαι επί των παγκοσμίων και εσωτερικών μας ειδήσεων. Και από την τελΕυταία συγκομιδή διαβάζω:



Σε 92 χώρες του κόσμου, τα κινητά τηλέφωνα συνδεδεμένα με το πρόγραμμα «Apple-ID-xxx» μπορεί να δεχθούν σοβαρές υποκλοπές, ακόμη και από πολύ μακριά, και η Εταιρία προειδοποιεί, αλλά αδυνατεί να το αποτρέψει.



Ανοίγουν οι πύλες για μετανάστες σε όλη την Ευρώπη, την οποία αναμένεται να αποικίσουν άλλα 75 εκατομμύρια εξ’  αυτών, αλλά η Δεξιά πλευρά δεν συμφωνεί. Ποιός έχει δίκιο και όόχι;



Στο 3,2% η αύξηση του τιμαρίθμου τον Μάρτιο, έναντι 2,9 τον Φεβρουάριο στην χώρα μας, και η Κυβέρνηση υπόσχεται φορολογικές ελαφρύνσεις αλλά από το 2025 και πέρα, ενώ ο Υπουργός Ανάπτυξης πιστεύει πως τα μέτρα κατά της ακρίβειας άρχισαν να αποδίδουν, και την στιγμή μάλιστα όπου μυθεύεται και μία νέα ανύψωση των τιμών λίαν προσεχώς.



Σε ένα εικοσιτετράωρο, σημειώθηκαν 109 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, παράλληλα δε, ο Πρωθυπουργός δήλωσε πως δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη για το έγκλημα των Αγίων Αναργύρων. Και γιατί άλλωστε; Πού να κυνηγάς τον καθένα που αποφασίζει να σκοτώσει;



Ο Πρωθυπουργός, είπε επίσης πως ήταν ίσως λάθος της Κυβέρνησης η λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων και πως θα επανορθώσει με στήριξη πολιτών με χαμηλά εισοδήματα, άρα της πλειοψηφίας.



Τέλος, δήλωσε πως δεν πρόκειται να κάνει την χάρη νστον κύριο Κασσελάκη και τους άλλους, να κατέβει σε «ντιμπέϊτ», όπως αυτοί ζητούν, βέβαιος για το αλάθητον συμπέρασμα πως η ΝΔ θα είναι και πάλι νικήτρια, για να συνεχίσει το ανανεωτικό έργο της, όπως άλλωστε το επεκρότησε και η κυρία φον ντε Λάϊνεν.



Μετά μεγάλης σπουδής η Σουηδία κατασκευάζει πληθώρα καταφυγίων, και ζητεί από τους πολίτες της να είναι ψυχολογικά έτοιμοι για έναν επικείμενο πόλεμο, και στην Ουκρανία, τιμωρούνται πολλοί ηλικιωμένοι, οι οποίοι προσπαθούν να αποφύγουν την γενική επιστράτευση, φοβούμενοι τον θάνατο.

Εντωμεταξύ ετοιμάζεται η Διάσκεψη Ειρήνης για τον Ιούνιο στην Ελβετία, στο περιθώριο μίας εμπόλεμης Υφηλίου.

error: Content is protected !!