«SPECTRUM» Το νέο βιβλίο της Ελένης Γκέργκο-Τάνκα παρουσιάστηκε στο «Factory Outlet» «SPECTRUM» Το νέο βιβλίο της Ελένης Γκέργκο-Τάνκα παρουσιάστηκε στο «Factory Outlet»
Γράφει η Λίλυ Νούραη Το Σάββατο 13 Απριλίου,  το νέο βιβλίο της Ελένης Γκέργκο-Τάνκα παρουσιάστηκε στο «Factory aoutlet» Πειραιώς. Μία πρωτότυπη παρουσίαση, ανάμεσα στον... «SPECTRUM» Το νέο βιβλίο της Ελένης Γκέργκο-Τάνκα παρουσιάστηκε στο «Factory Outlet»

Γράφει η Λίλυ Νούραη

Το Σάββατο 13 Απριλίου,  το νέο βιβλίο της Ελένης Γκέργκο-Τάνκα παρουσιάστηκε στο «Factory aoutlet» Πειραιώς. Μία πρωτότυπη παρουσίαση, ανάμεσα στον κόσμου που παρευρισκόταν στον μεγάλον αυτόν χώρο, ένα εγχείρημα που έγινε για πρώτη φορά και πέτυχε.

Εκτός της συγγραφέως, η οποία μίλησε προσωπικά για το βιβλίο της και δέχθηκε ερωτήσεις, τόσο την ίδια όσο και κριτική γι’  αυτό το νέο της μυθιστόρημα, έγραψε και παρουσίασε ο Ντίνος Κουμπάτης, ο οποίος εξήρε τόσο την γραφή, όσο και το θέμα, με το οποίο καταπιάστηκε η μυθιστοριογράφος, η οποία ασχολείται κυρίως με το εφηβικό μυθιστόρημα και το νέο αυτό βιβλίο της, θίγει ένα πάντα επίκαιρο πρόβλημα, το οποίο ταλανίζει παγκόσμια τις κοινωνίες διεθνώς και ανέκαθεν, με ιδιαίτερη έμφαση και σκληρότητα κατά τις ημέρες μας.

Πρόκειται για την ιστορία ενός παιδιού, το οποίο βιώνει, παράλληλα με μία επώδυνη ασθένειά του και αφ’ ενός μεν το «μπούλνγκ» των συμμαθητών του, αλλά και βίαιες συμπεριφορές μέσα στο ίδιο το οικογενειακό του περιβάλλον, τόσο έντονα, ώστε να βρίσκεται στην δίνη ενός αδιεξόδου, το οποίοι θα παραμείνει ίσως εφιάλτης γι’ αυτό, σε όλη του τη ζωή, καθώς μάλιστα ως εκ των πραγμάτων, θα απολέσει την οικογενειακή γαλήνη και στήριξη, και θα βρεθεί στο πέλαγος της ανοιχτής κοινωνικότητας, στο οποίο πνέουν δυνατοί και άπονοι άνεμοι και δημιουργούν μοιραίες φουρτούνες.

error: Content is protected !!