“Ταξιδεύοντας με τον Νίκο Καββαδία” “Ταξιδεύοντας με τον Νίκο Καββαδία”
Mε μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε στο Σχολείο μας την Κυριακή 14 Απριλίου η μουσικοαφηγηματική παράσταση “Ταξιδεύοντας με τον Νίκο Καββαδία” από την ομάδα αφήγησης “Παραμυθανθός”... “Ταξιδεύοντας με τον Νίκο Καββαδία”

Mε μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε στο Σχολείο μας την Κυριακή 14 Απριλίου η μουσικοαφηγηματική παράσταση “Ταξιδεύοντας με τον Νίκο Καββαδία” από την ομάδα αφήγησης “Παραμυθανθός” και το μουσικό σχήμα “Απόπλους”.





Οι αφηγητές, και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, Δημήτρης Μάλλης και Καλλιρρόη Μουλά ζωντάνεψαν στιγμές από τη ζωή του ποιητή και πραγματικά γεγονότα που συνδέονται με τα ποιήματά του.





Με το μουσικό σχήμα “Απόπλους”, Π. Τσάμης: φωνή, Δ. Μάλλης: μπάσο, κιθάρα, φλογέρα, Γ. Φήμη: πλήκτρα, Γ. Μπεγέτης: κιθάρα, καχόν και Ε. Τσάμη: τσέλο, τραγουδήσαμε αγαπημένες μελωδίες που έντυσαν τους στίχους του.






Έκπληξη της βραδιάς η παρουσία της βαπτισιμιάς του Ν. Καββαδία Μαλαματένιας Βάλτερ Τσικουδάκη, που αφηγήθηκε ένα περιστατικό με το νουνό της και τη σχέση της μαζί του.

Την εικαστική παρέμβαση στην αίθουσα εκδηλώσεων έκανε η εικαστικός του Σχολείου μας Χρύσα Λαμπρακοπούλου. Την έρευνα για την παράσταση, την επιμέλεια και τις ενορχηστρώσεις έκανε ο Δημήτρης Μάλλης.

Ελένη Γκανά

error: Content is protected !!