ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Πάσχα με χαμόγελο, -την στιγμή που όλοι κλαίμε την μοίρα μας μέσα στην φτώχεια και τις καθημερινές οικονομικές επιβαρύνσεις-, υποσχέθηκε... ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Πάσχα με χαμόγελο, -την στιγμή που όλοι κλαίμε την μοίρα μας μέσα στην φτώχεια και τις καθημερινές οικονομικές επιβαρύνσεις-, υποσχέθηκε για ακόμη μία φορά ο Πρωθυπουργός μας και για να το λέει, κάτι θα έχει στο νου του και μάλιστα εν όψει των Ευρωεκλογών, τις οποίες θέλει να κερδίσει προκειμένου να μην διασαλευθεί η σταθερότητα της χώρας και η οικονομική της ανάκαμψη, όπως επανειλημμένως και μετά παρρησίας κηρύττει..



Και πώς να μην χαμογελάσουμε, όταν παράλληλα υπόσχεται ακόμη και επιβράβευση σε ασθενείς, οι οποίοι κατανικούν τον καρκίνο και τους απονέμει καλάθι με ασφάλειες ζωής και δάνεια. Και την στιγμή μάλιστα που ο Υπουργός Υγείας κόβει τις παροχές φαρμάκων σε καρκινοπαθείς, για τον απλό και μόνο λόγο πως αυτοί τα καταναλώνουν δίκην πασατέμπου και ακριβαίνει όλα τα φάρμακα, -και όσο για τις εγχειρήσεις, αν βιάζονται κάποιοι να μην πεθάνουν θα πρέπει να ξοδέψουν τα μαλλιά της κεφαλής τους στα απογευματινά χειρουργεία.



Εν τω μεταξύ, ανησυχούν οι Έλληνες γιατροί, γιατί ο παιδικός καρκίνος κάνει θραύση και ψάχνονται να βρουν τί φταίει.
Ένα ακόμη χαμόγελο ευημερίας χάρισε στους συνταξιούχους, καθώς υποσχέθηκε στους σε αυτούς, μηνιαία αύξηση στις συντάξεις τους, ύψους 2,5%, επερχομένου του 2025, αν και εφ’ όσον και με τις ανάλογες εξαιρέσεις, αν η οικονομία της χώρας αναπτυχθεί με γοργούς ρυθμούς μέσα στο 2024. Στην κατώτερη σύνταξη δηλαδή, θα δοθεί μία αύξηση κάπου δέκα ευρώ τον μήνα, και αυτό, αν και εφ’  όσον.





Παραμένουμε αισιόδοξοι και χαμογελάμε.





error: Content is protected !!