Κυκλοφορεί το διπλό φύλλο της “ΦΩΝΗΣ”-Δείτε το εξώφυλλο και διαβάστε το editorial Κυκλοφορεί το διπλό φύλλο της “ΦΩΝΗΣ”-Δείτε το εξώφυλλο και διαβάστε το editorial
Κυκλοφορεί από σήμερα το απόγευμα το νέο διπλό φύλλο της “ΦΩΝΗΣ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ” Δείτε το εξώφυλλο: Διαβάστε το editorial: Εν αναμονή του Θείου Πάθους,... Κυκλοφορεί το διπλό φύλλο της “ΦΩΝΗΣ”-Δείτε το εξώφυλλο και διαβάστε το editorial

Κυκλοφορεί από σήμερα το απόγευμα το νέο διπλό φύλλο της “ΦΩΝΗΣ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ”

Δείτε το εξώφυλλο:

Διαβάστε το editorial:

Εν αναμονή του Θείου Πάθους, της Ανάστασης και του Πάσχα λίγα θα μπορούσαμε να πούμε σε πολιτικό επίπεδο. Ακόμα και αν λέγαμε θα έπεφταν πάνω μας οι σύγχρονοι Φαρισαίοι της δημοτικής μας αρχής κραυγάζοντας “Βλασφημία” και θα έσκιζαν τα ιμάτιά τους.

Φυσικά παράλληλα και μέσα στο σκότος εκείνοι δουλεύουν. Και μας δουλεύουν.

Αγοράζουν πύργους υπερκοστολογημένων ναυαγοσωστών με αμφιβόλου ποιότητας μελέτες από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου (τι σχέση έχουν άραγε οι κοινωνικές υπηρεσίες με τους ναυαγοσώστες μόνο εκείνοι ξέρουν) και καλύπτουν κάτω από βαρύγδουπους τίτλους όπως π.χ “οριοθέτηση παραλίας Αιάντειο” την αγορά των απαιτούμενων σημαντήρων τους οποίους μπορεί και ένα μικρό παιδί μπορεί να βάλει σύμφωνα με τις οδηγίες του αρμόδιου Υπουργείου. Όλα αυτά με το ευτελές για κάποιους τίμημα των 11.160 ευρώ υπερτριπλάσιο ίσως του πραγματικού.

Από την άλλη, βγάζοντας έναν άκρατο πολιτικό κομπλεξισμό απέναντι στην εργασία της κας Μπόγρη που την φέρνει σε σπουδαία και σημαντικά γεγονότα και γνωριμίες με σημαντικούς ανθρώπους ο δήμαρχος προσπαθεί να μας πει ότι ανέλαβε Πρόεδρος του δικτύου των Δήμων των Νησιών του Αργοσαρωνικού ενώ μέχρι πρόσφατα δεν πήγαινε ούτε καν σε εκδηλώσεις του.

Για τα πανηγύρια τελικά είμαστε ή μάλλον για τα κοινωνικά δίκτυα που για κάποιους εκεί η γη είναι επίπεδη και για κάποιους άλλους έχουμε έναν σοβαρό δήμο.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα γεμάτο από ανοιξιάτικα χρώματα και αρώματα.

Από αύριο Σάββατο 27/4/2024 μπορείτε να βρίσκετε ΔΩΡΕΑΝ τη “ΦΩΝΗ” παραγγέλνοντας τον καφέ σας.

error: Content is protected !!