Η Βράβευση, το βιβλίο και η Σαλαμίνια Κάλλια Κουμπλουδέλη Η Βράβευση, το βιβλίο και η Σαλαμίνια Κάλλια Κουμπλουδέλη
Η νεαρή πεζογράφος Κάλλια Κουμπλουδέλη, οπου κατάγεται από την Σαλαμίνα και είναι μόλις είκοσι Μαρτίων, πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε την πρώτη της ποιητική... Η Βράβευση, το βιβλίο και η Σαλαμίνια Κάλλια Κουμπλουδέλη

Η νεαρή πεζογράφος Κάλλια Κουμπλουδέλη, οπου κατάγεται από την Σαλαμίνα και είναι μόλις είκοσι Μαρτίων, πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε την πρώτη της ποιητική συλλογή “Ευκαιρείτε Ποίησης” από εκδόσεις Οσελότος.

Τον Ιανουάριο του 2024, η Κάλλια κάνει την πρώτη εμφάνιση της στα γράμματα, και μας παραδίδει 53 ποιήματα υπενθυμίζοντας μας, πώς την τέχνη δεν την επιλέγεις εσύ, αλλά εκείνη εσένα.





Η Βράβευση λίγους μήνες μετά, στις 23 Απριλίου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα βιβλίου το λογοτεχνικό περιοδικό Κελαινώ και η Παναγιώτα Χριστοπούλου Ζαλώνη διευθύντρια του περιοδικού, και πρόεδρος του ομίλου Ξάστερον απονέμει τριάντα βραβεία σε συγγραφείς και ακόμη τέσσερα θεατρικού μονολόγου στην μνήμη του ποιητή και θεατρικού συγγραφέα, Θανάση Αγγέλου.





Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Μιχαήλας Αβέρωφ — Εταιρεία Ελλήνων λογοτεχνών.

Με κριτική επιτροπή Τον Ντίνο Κουμπάτη, την Λένα Φατούρου και την Παναγιώτα Ζαλώνη.

Η νεαρή Σαλαμίνια έφερε στο νησί, το πρώτο της βραβείο για την ποιητική της συλλογή. Εμείς της ευχόμαστε πολλά συγχαρητήρια και καλή ποιητική πορεία.







error: Content is protected !!