ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Εφησυχάσαμε αυτές τις ημέρες, γιορτάσαμε, ξεσαλώσαμε, με 800.000 Αθηναίους, -ή ούτως ειπείν-, να τρέχουν στα βουνά και τα λαγκάδια να... ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Εφησυχάσαμε αυτές τις ημέρες, γιορτάσαμε, ξεσαλώσαμε, με 800.000 Αθηναίους, -ή ούτως ειπείν-, να τρέχουν στα βουνά και τα λαγκάδια να ξεδώσουν, ενώ τα υπόλοιπα εκατομμύρια παρέμειναν στο Άστυ το κλεινόν, ελαφρώς έως βαρέως ξεπουπουλιασμένοι να κυνηγούν τις τιμές των αρνιών και κατσικών, έως και «πασχάζοντες» χάριν φιλανθρωπίας σε διάφορες ελεήμονες δομές.



Σεμνά διασκέδασαν και οι πολιτικοί μας, εξαιρουμένου του κυρίου Κασσελάκη, ο οποίος προτίμησε να μην απομονωθεί και να βρεθεί κοντά στους Έλληνες των επαρχιών συνομιλώντας με αυτούς, ακούων παράπονα και υποσχόμενος λύσεις, κάτι που δεν άρεσε στα υπόλοιπα κόμματα που αμέσως μετά τις πασχαλινές ευεξίες τα “έβαλαν” μαζί του και πόσα δεν είπαν και λένε ακόμη.

Εντωμεταξύ, στην Ρωσία, για μία εισέτι εξαετία, -την 5η κατά σειράν-, ψήφον εμπιστοσύνης ολόκληρου του λαού του, κέρδισε ο Βλαδιμίρ Πούτιν, κάτι που μπορεί να δυσαρέστησε την Δύση, καθώς και πάντα αντίπαλόν του, ενώ παράλληλα η χώρα του σε συνεργασία με την Κίνα, ανακοίνωσαν την τοποθέτηση πυρηνικών σταθμών στην Σελήνη.



Εμείς, εδώ στη Γη, ασχολούμαστε με τις δηλώσεις του έγκριτου ιατρού Μαγιορκίνη, ο οποίος τρεις μήνες μετά την παραδοχή από την ίδια την εταιρία δήλωσε: «Ξέραμε τις θρομβώσεις που προκαλεί το εμβόλιο της AstraZeneca, γι΄αυτό το κάναμε στις μεγάλες ηλικίες», -έτσι απλά και ωραία.

Και ενώ όλοι προσευχόμασταν σε Μητροπόλεις και Ναούς, ένας ακόμη ιστορικός Ναός στην Κωνσταντινούπολη μετατράπηκε σε τζαμί, δέκα ημέρες πριν την επίσκεψη αβρότητος του Πρωθυπουργού μας στην γείτονα χώρα.



Στην Ουκρανία κατ’ αυτάς, συνέλαβαν κάποιους ανώτερους αξιωματικούς ως συνωμότες κατά ζωής Ζελένσκι, και στις ΗΠΑ, -σύμφωνα με στατιστικές-, 23 εκατομμύρια πολίτες βιώνουν έλλειψη βασικών τροφών.

Ευτυχώς και ως απάντηση, ο κύριος Σκρέκας εδήλωσε πως «έφυγε η ακρίβεια» στην Ελλάδα, και το είπε στα σοβαρά.

error: Content is protected !!