ΟΛΑ ΤΑΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ ΟΛΑ ΤΑΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Αυτή η ζωή που ζούμε, μπορεί να μην μας ανταμείβει ως προς το ζην καλώς και ευπρεπώς, όμως έχει τόσο... ΟΛΑ ΤΑΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Αυτή η ζωή που ζούμε, μπορεί να μην μας ανταμείβει ως προς το ζην καλώς και ευπρεπώς, όμως έχει τόσο «σασπένς», που κάθε ημέρα μας εκπλήττει και μας θέτει σε εγρήγορση, ένεκα των ποικίλων που μας επιφυλάσσει.



Ευτυχώς, για μία ακόμη φορά, οι συνταξιούχοι που κάπως καλά περνάνε, θα λάβουν τα αναδρομικά τους, οι δε άλλοι, οι πτωχοί συνταξιούχοι, ας φρόντιζαν να έχουν αποθέματα, γιατί κανείς δεν ασχολείται πια μαζί τους.

Άσε δε, που η ΑΔΕΕ έχει βάλει σκοπό να μην αφήσει κανέναν ατιμώρητο και να του πάρει ό,τι έχει και δεν έχει, επειδή χρωστάει στο Δημόσιο, ενώ όλα ανεβαίνουν, οι μισθοί και συντάξεις είναι για κλάματα και αλίμονο σε όποιον δεν είναι συνεπής στις οικονομικές προς το κράτος υποχρεώσεις του. Σε λίγο καιρό, Κράτος και Τράπεζες θα σκοτώνονται ποιός θα μας πάρει το σπίτι.



Εξ’ ού, μεταξύ άλλων και η νέα σφυγμομέτρηση, η οποία αποφαίνεται πώς τα έξη στα δέκα νοικοκυριά στην χώρα μας, δύσκολα τα βγάζει πέρα. Άντε και η αύξηση του καφέ τώρα, γιατί οι ιδιοκτήτες καφέ, λέει, δεν τα βγάζουν πέρα. Και τις πατάτες, πού τις βάζεις; Ανομβρία και άλλες καιρικές συνθήκες, τις ανέβασαν στα ύψη και η έλλειψή τους «ελληνοποιεί» τις ξένες εισαγωγής.

Τώρα, μιά ματιά και στην ενδοοικογενειακή βία, με 752 καταγγελίες κατά το τριήμερο του Πάσχα και 278 συλλήψεις. Όσο για την παιδική παραβατικότητα, αυτή συνεχίζει να αριστεύει.

Κοκίτης σε έξαρση, φονικό σύννεφο αιγυπτιακής σκόνης μας κατσικώνεται, αλλοδαποί αλλάζουν την όψη της Αθήνας όλο και περισσότερο, τα δάση πήραν φόρα και καίγονται ακόμη και όταν βρέχει,  μέχρι και φίδια βγήκαν στην νότια Εύβοια και ανενόχλητα επισκέπτονται καταστήματα και σπίτια.



Φίδια ζώνουν και Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση εν όψει των ευρωεκλογών και άλλη ασχολία δεν έχουν παρά να παρακολουθούν τον Κασσελάκη, να ασχολούνται μαζί του, εκείνος να προχωρεί ανέμελος και ες αύριον τα σπουδαία, ενώ παράλληλα επιτεύγματα συντελούνται στην πολιτική της χώρας μας, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, κοινά είναι τα συμφέροντα της πατρίδας  μας με την δική του και όλα θα φανούν στην προσωπική συνάντηση με τον έλληνα Πρωθυπουργό.

Άλλο πρόβλημα, όχι της Κυβέρνησης, αλλά του λαού αυτή τη φορά, είναι αν ο κύριος Ράμα έρθει στην Ελλάδα και συναντήσει τους πατριώτες του και πού, ο οποίος, -ειρήσθω εν παρόδω-, και αυτός κολάκευσε δια λόγων τον Πρωθυπουργό μας και ξεχάστηκε και ο Μπελέρι, όπως όλα ξεχνιούνται κάποια ημέρα και τζάμπα ο θόρυβος.

Μήπως και η αντίστασή μας στην Ρωσία; Διαβάζω πως Μάλτα, Ουγγαρία, Σλοβακία,  Κύπρος, Γαλλία και Ελλάδας,  όπως ανέφερε ο ανταποκριτής της γαλλικής εφημερίδας «Le Monde» στη Μόσχα, Benoît Vitkine, πρώτοι και καλύτεροι οι πρέσβεις τους., προχθές, στην ορκωμοσία Πούτιν.

Ξεκινάει οσονούπω και το εξαήμερο εργασίας, για να μην τεμπελιάζουμε και πολύ.

Γέμισε το καλάθι των ειδήσεων και σήμερα.

error: Content is protected !!