ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Σε έναν αγωνιώδη αγώνα και δύσκολο, έχει επιδοθεί, ολόκληρη τη Ευρώπη, προκειμένου να ανακαλύψουν τα αποτελεσματικά αντίδοτα, κατά της «Νόσου... ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Σε έναν αγωνιώδη αγώνα και δύσκολο, έχει επιδοθεί, ολόκληρη τη Ευρώπη, προκειμένου να ανακαλύψουν τα αποτελεσματικά αντίδοτα, κατά της «Νόσου Χ», η οποία πρόκειται να μας πλήξει, αργά ή γρήγορα, αύριο ή σε τρία ή πέντε τέρμινα και να μας θερίσει όλους, γιατί, όπως μας έχουν ήδη προειδοποιήσει ειδήμονες και μάγοι, θα είναι άκρως καταλυτική και θα μας αφανίσει όλους.



«Στο «μικροσκόπιο» των λοιμοξιολόγοι της Ευρώπης με έξι εργαστήρια αναφοράς, μπαίνει κάθε γνωστό και άγνωστο παθογόνο βακτήριο και ιός, για να προλάβουμε την επόμενη πανδημία», αναφέρει η τρομακτική είδηση, η οποία κάνει τον γύρο του κόσμου και κάνει τους πάντες να τρέμουν.

Έξι, τουλάχιστον, επιδημο-πανδημίες, -όσα δηλαδή και τα ερευνητικά κέντρα- είναι αυτές, τις οποίες έχουν βάλει στο στόχαστρο οι Επιστήμονές μας, και για τον λόγον αυτόν, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα χρηματοδοτήσει για επτά έτη αυτό το σπουδαίο εγχείρημα, μέσω του προγράμματος «EU4Health».



Στα εργαστήρια αυτά, οι μετέχοντες στις έρευνες, θα συγκεντρώνουν την εξειδικευμένη επιστημονική τους γνώση και δημιουργώντας δίκτυα, θα μεταδίδουν τη τα συμπεράσματά τους και την εξέλιξη των ερευνών τους, στα κράτη-μέλη ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να μπορούν να βρίσκονται η ετοιμότητα,  μη και ο «Ιός Χ», προλάβει και μας πάρει «από κάτω». Από τη χώρα μας, μετέχει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο δεύτερο εργαστήριο.

 Ένα απλό και εξ’ ίσου αφελές ερώτημα είναι, το αν πέραν αυτών των ιών, -μέχρι και κοκίτη, ο οποίος έχει ήδη επανεμφανισθεί και τείνει να γιγαντωθεί-, εμφανισθεί ένας άλλος, όπως ο περασμένος από νυχτερίδες που έτρωγαν οι Κινέζοι, -που δεν τον ήξεραν και δεν τον είχαν εξετάσει, στα έξι Εργαστήρια πρόληψης-, τότε, τί θα κάνουμε;

Αυτό, το σκέφτηκε κάποιος;



error: Content is protected !!