ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, 19 ΜΑΊΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, 19 ΜΑΊΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ
Κυριακή, 19 Μαίου και ώρα 11.00 πμ, οργανώνουμε μία σημαντική εκδήλωση για την Προϊστορία, την Ιστορία και την Παράδοση της Σαλαμίνας, στο διάβα των... ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, 19 ΜΑΊΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

Κυριακή, 19 Μαίου και ώρα 11.00 πμ, οργανώνουμε μία σημαντική εκδήλωση για την Προϊστορία, την Ιστορία και την Παράδοση της Σαλαμίνας, στο διάβα των Αιώνων.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Σαλαμίνας (Φουρίκη 17, Κούλουρη, για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, η οδός Φουρίκη βρίσκεται ένα στενό κάτω αριστερά από την εκκλησία και την οδό Αγ. Μηνά στο κέντρο του Κούλουρης).

Άγνωστα στοιχεία θα εκτεθούν και θα ακουστούν για πρώτη φορά γεγονότα και τεκμήρια που αποτυπώνουν την πολιτιστική ταυτότητα και φυσιογνωμία του νησιού κατά τρόπο μοναδικό.

Μην λείψει κανείς, καθώς η παρουσία σε μία τέτοια εκδήλωση, υποδηλώνει και τον βαθμό ευαισθητοποιήσεως του τοπικού πληθυσμού για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του νησιού!

error: Content is protected !!