Νέο ασημένιο μετάλλιο για τον Δημήτρη Δημόπουλο!!! Νέο ασημένιο μετάλλιο για τον Δημήτρη Δημόπουλο!!!
Ο Δημήτρης έλαβε μέρος στον αγώνα τοξοβολίας ανοιχτού χώρου Α’ κατηγορίας νέων που έγινε στο ΟΑΚΑ στις 11/5/24. Μετά από τον πρωινό γύρο κατάταξης... Νέο ασημένιο μετάλλιο για τον Δημήτρη Δημόπουλο!!!

Ο Δημήτρης έλαβε μέρος στον αγώνα τοξοβολίας ανοιχτού χώρου Α’ κατηγορίας νέων που έγινε στο ΟΑΚΑ στις 11/5/24.

Μετά από τον πρωινό γύρο κατάταξης στον οποίο είχε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην κατηγορία U18 ανδρών με 589/720 έπαιξε στους Ολυμπιακούς γύρους στους οποίους κατετάγη δεύτερος πίσω από τον Καλίτση Αλέξανδρο του ΣΚΟΑΑΠΘ.



Ο αγώνας αυτός μετρά για την επιλογή της Εθνικής ομάδας νέων και εφήβων, για τα τελικά αποτελέσματα της οποίας βρισκόμαστε εν αναμονή.



Δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά στον Δημήτρη μας, ευχαριστούμε πολύ τον προπονητή μας Νάνο Απόστολο και τον εκπαιδευτή μας Βεζυρόπουλο Ιωάννη και προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα που θα γίνει στη Φυλή αυτό το Σαββατοκύριακο 18-19/5/24.



(Φωτό: Τα 3 βέλη βρίσκονται μέσα στους δύο εσωτερικούς κίτρινους κύκλους που ορίζουν το «10». Η βολή αυτή έχει γίνει στους Ολυμπιακούς γύρους, στους οποίους ο αθλητής ρίχνει 3 βέλη ανά βολή. Αυτό σημαίνει ότι σε αυτή τη βολή ο Δημήτρης πέτυχε το «απόλυτο» 30/30 από την απόσταση των 60 μέτρων!



error: Content is protected !!