ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Η αλήθεια είναι, και αυτό το έχουμε πολλές φορές καταγράψει, πως τόσο οι εταίροι μας στην Ευρώπη, οι σύμμαχοί μας... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Η αλήθεια είναι, και αυτό το έχουμε πολλές φορές καταγράψει, πως τόσο οι εταίροι μας στην Ευρώπη, οι σύμμαχοί μας σε όλον τον κόσμο, τα χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα του Εξωτερικού, ακόμη και, -ή, «κατ’ εκτίμησιν»-, εχθροί μας, πλέκουν τα εγκώμια για την οικονομική μας ανάπτυξη και την πρόοδο της χώρας μας σε κάθε επίπεδο.



Διάβασα και την ομιλία του κυρίου Ράμα προς τους συμπατριώτες του της Ελλάδος, προχθές στο Στάδιο Γαλατσίου, την οποίαν άπαντες έλληνες πολιτικοί και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, κατήγγειλαν ως ανθελληνική και ύποπτη ακόμη και για παράδοση της χώρας μας στους Αλβανούς, κι ενώ κάτι τέτοιο πουθενά δεν διάκρινα στο κείμενο, εθαύμασα τα όσα καλά και άριστα κατέθεσε για τον Πρωθυπουργό μας.



Ακόμη και ο κύριος Ερντογκάν, ακόμη και αυτός τα καλύτερα λέει για τον Πρωθυπουργό μας, μετά από κάθε τους προσωπική συνάντηση, γι’ αυτό και τελικά διατηρούν άριστες προσωπικές σχέσεις.



Και η αλήθεια είναι πως γίνονται προσπάθειες γι’ αυτό το καλύτερο ποy όλοι περιμένουμε. Καθημερινώς, όλα αλλάζουν στην χώρα μας, ανατρέπονται τα παλιά και καθιερώνονται καινούρια, τα οποία συνεχώς αναθεωρούνται, αντιμετωπίζεται ο πληθωρισμός, μας ανησυχεί η εγκληματικότητα, μας τρομάζει η παιδική και νεανική παραβατικότητα, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την φτωχοποίηση και την υπογεννητικότητα, αγωνιζόμαστε να τιθασεύσουμε την ακρίβεια, φροντίζουμε ό,τι το καλύτερο για την υγεία και την εκπαίδευση, επιδιδόμαστε σε πολιτικούς διαξιφισμούς για μία καλύτερη προοπτική της χώρας μας και τόσα άλλα, τα οποία μπορεί να μην εκτιμούμε δεόντως εμείς.



 Όμως οι απ’ έξω βλέπουν και αντιλαμβάνονται πλέον αντικειμενικά και χωρίς προκαταλήψεις και επικροτούν την πρόοδο, η οποία μας αγκαλιάζει και εμείς, οι εντός, την αγνοούμε και πιστεύουμε πως δεν τα πάμε καλά, πιστεύουμε πως είμαστε φτωχοί, πως λαμβάνουμε συντάξεις πείνας, πως απειλούμαστε από εγκληματίες, πως δεν ανεβαίνουν οι τιμές των βασικών προϊόντων, πως οι μισθοί μας είναι οι τελευταίοι της Ευρώπης, και κάποια άλλα.

error: Content is protected !!