Κε ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!! Κε ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!!
Μάνος ΔερτούζοςΔημοτικός Σύμβουλος Η κατάσταση η οποία επικρατεί στο σύνολο της Περιφέρειας της Σαλαμίνας  με σκουπίδια, εξωοικιακά και ξερά κλαδιά δεν τιμά την Δημοτική... Κε ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!!

Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος

Η κατάσταση η οποία επικρατεί στο σύνολο της Περιφέρειας της Σαλαμίνας  με σκουπίδια, εξωοικιακά και ξερά κλαδιά δεν τιμά την Δημοτική αρχή , πρωτίστως όμως δεν τιμά εσάς κε Αντιδήμαρχε καθαριότητας.

Η Περιφέρεια του νησιού έχει μετατραπεί σε μία απέραντη χωματερή με ότι αυτό συνεπάγεται από το κίνδυνο ενδεχόμενης φωτιάς που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο πανελλήνιος  τηλεοπτικός διασυρμός του νησιού μας από το «Μεγάλο» κανάλι πριν μερικές μέρες ,  που έδειξε εικόνες ντροπής , έπρεπε ήδη να σας έχει οδηγήσει στην παραίτηση.

Έστω και καθυστερημένα οφείλετε να το κάνετε τώρα , αφού ο ίδιος ο κ. Δήμαρχος δεν βρίσκει τον λόγο να σας ζητήσει την παραίτηση.

Εκείνος που κατέχει θέση ευθύνης,  οφείλει για λόγους ευθιξίας να παραιτείται,  όταν δεν μπορεί για  τον οποιοδήποτε λόγο να ανταποκριθεί στον ρόλο που του έχει ανατεθεί.

Η παραίτησή σας  θα  είναι στάση πολιτικής αξιοπρέπειας  αλλά και ευθύνης.

Το συγκεκριμένο video είναι από την Κακηβίγλα και είναι ένα μικρό δείγμα της κατάστασης που επικρατεί.

https://www.facebook.com/manos.dertouzos/videos/1469105310417339

Υ.Γ έχει ιδιαίτερη σημασία τι έλεγε ο κ. Παναγόπουλος με επιστολή του στην τ. Δήμαρχο  τον Ιούλιο του 2019  (Φωτό)\

error: Content is protected !!