ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Την Κυριακή, 19 Μαίου και ώρα 11.00 πμ, σας προσκαλούμε να παρεβρεθείτε στην Εκδήλωση που οργανώνουμε για την Προϊστορία, την Ιστορία και την Παράδοση... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Την Κυριακή, 19 Μαίου και ώρα 11.00 πμ, σας προσκαλούμε να παρεβρεθείτε στην Εκδήλωση που οργανώνουμε για την Προϊστορία, την Ιστορία και την Παράδοση της Σαλαμίνας, στο διάβα των Αιώνων.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Σαλαμίνας (Φουρίκη 17, Κούλουρη, για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, η οδός Φουρίκη βρίσκεται ένα στενό κάτω αριστερά από την εκκλησία και την οδό Αγ. Μηνά στο κέντρο του Κούλουρης).

Άγνωστα στοιχεία θα εκτεθούν και θα ακουστούν για πρώτη φορά γεγονότα και τεκμήρια που αποτυπώνουν την πολιτιστική ταυτότητα και φυσιογνωμία του νησιού κατά τρόπο μοναδικό.

Μην λείψει κανείς, καθώς η παρουσία σε μία τέτοια εκδήλωση, υποδηλώνει και τον βαθμό ευαισθητοποιήσεως του τοπικού πληθυσμού για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του νησιού!

Η Εκδήλωση οργανώνεται από τους συντελεστές της Πολιτιστικής Σελίδας «Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ» στο Facebook.

Για πρόσθετες πληροφορίες-επικοινωνία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ 6909-75.33.72 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ionhellas@gmail.com

error: Content is protected !!