ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Σύμφωνα με αυτά, τα οποία σήμερα πιστεύουμε, αφ’ ενός μεν ως «ελεύθεροι πολίτες, και αφ’ ετέρου δε ως «δημοκράτες» και... ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Σύμφωνα με αυτά, τα οποία σήμερα πιστεύουμε, αφ’ ενός μεν ως «ελεύθεροι πολίτες, και αφ’ ετέρου δε ως «δημοκράτες» και με «επίγνωση», μάλιστα, όλα μπορούμε και να τα πράξουμε, και να τα δούμε, και να τα ακούσουμε.



Καθώς μάλιστα τα παιδιά, σύμφωνα με τους νόμους, ενηλικιώνονται κάθε τόσο και πιο γρήγορα και τύποις βλέπουμε στα προβαλλόμενα των τηλεοράσεων εκείνα τα σηματάκια καταλληλότητας παρακολούθησης ανάλογα με την ηλικία, ουδόλως κακό φαίνεται να θεωρείται στην Αυστρία, να γίνονται και «φροντιστήρια» εκτός προγράμματος και έξω από την επίσημη εκπαίδευση στα σχολεία, μέσω τηλεδιαδικτύων.

Έτσι λοιπόν, η γνωστή και ως  «Πάπισσα του Οργασμού» στο διαδίκτυο και δασκάλα κατ’  επάγγελμα, έδινε τις εμπειρικές , -και αντί αμοιβής-, ερωτικές συμβουλές της σε κάθε πονεμένο-νη, πού ήθελε να μάθει όλο και κάτι πάρα-πάνω περί αυτού, από τις γνώσεις και προσωπική της εμπειρία.

Την απέλυσαν από την άσκηση των καθηκόντων της, όταν το έμαθαν, αλλά δεν στεναχωρήθηκε. Οι νυν μαθητές της θα μπορέσουν κάλλιστα «ανώτατες σπουδές» επί του προκειμένου, όταν μεγαλώσουν και αποκτήσουν πρόσβαση ανωτάτων σπουδών στο διαδίκτυο.



Άλλη πάλι, -καθηγήτρια, αυτή-, στο Σαίντ-Λιούης των ΗΠΑ, είχε δει το «φροντιστήριο» αλλιώς,  σε επιπλέον «ατομικά» μαθήματα, τα οποία την τσάκωσαν να παραδίδει εν ώρα εργασίας.

Σπουδαστής του σεξ, ήταν ένας δεκαεξάχρονος μαθητής της, του οποίου ο πατέρας δήλωσε στο δικαστήριο ότι γνώριζε την σεξουαλική σχέση του γιου του με την καθηγήτρια και την ενέκρινε, πλην όμως επειδή δεν τους παρείχε στέγη, αυτοί ό,τι έκαναν, το έκαναν στην τάξη!



Επειδή δε, όπως καταλαβαίνουμε, το τόλμημα ήταν επικίνδυνο, η καθηγήτρια είχε συνάψει συμφωνία με άλλους μαθητές της, να κρατούν «τσίλιες» κατά την ώρα της «ιεροτελεστίας» εντός του …ναού της τάξης.

Το γεγονός κατήγγειλε εργαζόμενος στο σχολείο, και αμέσως άλλος συμμαθητής προσκόμισε στον εισαγγελέα φωτογραφίες με γρατζουνιές στην πλάτη του συμμαθητή του, ισχυριζόμενος πως του τις είχε κάνει η σεξομανής καθηγήτρια σε συναντήσεις τους στους απόμερους σκοτεινούς δρόμους της πόλης.



Άλλη πάλι, καθηγήτρια μουσικής, αυτή τη φορά, η οποία  συστηματικά αποπλανούσε νεαρά, ανήλικα, αγόρια μεταξύ μαθημάτων μουσικής και ποτών που τα κερνούσε με απώτερο σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση

Όπως έγινε γνωστό, η 34χρονη καθηγήτρια, ύπανδρος μεν, πλην όμως και υψηλού ερωτικού ταπεραμέντου, εργαζόταν στο σχολείο του Ντερμπισάϊρ και το 2008 η Διεύθυνση την κάλυψε για πρώτη φορά κα όπου τα Χριστούγεννα του 2013 για δεύτερη, αλλά το «κακό» συνεχίστηκε και την απέπεμψαν.

Ηθικόν δίδαγμα: Το μάθημα του σεξ ανεπισήμως εισχωρεί στην εκπαίδευση των νέων, και αποδίδει καρπούς για τους διδάσκοντες, σε ιδιαίτερες παραδόσεις.

error: Content is protected !!