ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ.Σ.Σ. Σαλαμινας για την κατάκτηση της 3ης θέσης στη STOIXHMAN SUPER LEGUE στο FUTSAL ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ.Σ.Σ. Σαλαμινας για την κατάκτηση της 3ης θέσης στη STOIXHMAN SUPER LEGUE στο FUTSAL
ΣΤΗΝ  3η ΘΕΣΗ ο Γ.Σ.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Με την κατάκτηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου σάλας της super ligue έκλεισε η αυλαία του φετινού πρωτ/τος... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ.Σ.Σ. Σαλαμινας για την κατάκτηση της 3ης θέσης στη STOIXHMAN SUPER LEGUE στο FUTSAL

ΣΤΗΝ  3η ΘΕΣΗ ο Γ.Σ.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Με την κατάκτηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου σάλας της super ligue έκλεισε η αυλαία του φετινού πρωτ/τος για τον ΓΣΣαλαμίνας Η τρίτη θέση του πρωταθλήματος είναι η υψηλότερη θέση που κατακτά σύλλογος από την Σαλαμίνα σε επίπεδο ομαδικών αθλημάτων και είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογος μας τερματίζει σε τόσο υψηλή θέση.



Ήταν μια επιτυχία που επιβράβευσε τις προσπάθειες των παικτών, προπονητών, εφόρων του τμήματος, διοικητικό συμβούλιο, φίλαθλων.

Το συνολικό 3-1 επι του Π.Α.Ο στους αγώνες κατάταξης και στην κατάληψη της τρίτης θέσης ο ΓΣΣ είχε την στήριξη όλων των φιλάθλων που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο και παρακολούθησαν τους αγώνες. Και στα 4 παιγνίδια η ομάδα του ΓΣΣ έδειξε ανωτερότητα και η τελική επικράτηση με 3-1 νίκες ήλθε φυσιολογικά.



Στο τελευταίο παιγνίδι που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο ο ΓΣΣ κέρδισε με 7-5 τον ΠΑΟ και κατέκτησε την τρίτη θέση του πρωτ/τος. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και με γκολ των Τανκα 3, Θανασάι 2, Κοντογιώργη, και Χατζηφωτίου καθάρισε στην παράταση τον αγώνα.  Η ομάδα ειχε τους παρακάτω παικτες, Καννέλος, Ελευσινιώτης, Γεωργαντόπουλος Τσικλιλάρος, Τανκα, Θανασάι, Κοντογιώργη, Πασσαλή Β, Πασσαλή Ν, Ζωτο, Χατζηφωτίου, Ασλάνι, Καλέργης , Φράττης, Παπαδημητρίου.



Το Δ/Σ του συλλόγου συγχαίρει τους παίκτες ,προπονητές, γονείς και φιλάθλους καθώς και τον ακούραστο γεν αρχηγό της ομάδας Κο Ελευσινιώτη Χρήστο και εύχεται την νέα σεζόν να έλθουν καλύτερα αποτελέσματα.



Καλεί  δε τον κόσμο της Σαλαμίνας να στηρίξει την ομάδα αφού με δυο-τρεις προσθήκες παικτών μπορεί να φτάσει ακόμη και στην κατάκτηση ενός πρωτ/τος.

                                                                                    Εκ της Διοικήσεως



error: Content is protected !!