Την 3η θέση στην “Stoiximan Futsal Superleague” κατέκτησε η Σαλαμίνα! Την 3η θέση στην “Stoiximan Futsal Superleague” κατέκτησε η Σαλαμίνα!
Την 3η θέση στην “Stoiximan Futsal Superleague” κατέκτησε η Σαλαμίνα, επικρατώντας στα Play off του Παναθηναϊκού στον τέταρτο αγώνα στην παράταση με 7-5 και... Την 3η θέση στην “Stoiximan Futsal Superleague” κατέκτησε η Σαλαμίνα!

Την 3η θέση στην “Stoiximan Futsal Superleague” κατέκτησε η Σαλαμίνα, επικρατώντας στα Play off του Παναθηναϊκού στον τέταρτο αγώνα στην παράταση με 7-5 και νίκες 3-1.



Στα πρώτα λεπτά ο αγώνας ήταν κλειστός με τη Σαλαμίνα να ανοίγει το σκορ (1-0) στο 3ο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 1-1 στο 12’, όμως δύο λεπτά αργότεραη Σαλαμίνα διαμόρφωσε το 2-1 του πρώτου ημιχρόνου.



Ο Λιαρόπουλος ισοφάρισε σε 2-2 και ο Βαγγέλης Αυλωνίτης έδωσε προβάδισμα (2-3) στα 7 λεπτά πριν το τέλος. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Σταυρακόπουλος βρήκε δίχτυα για το 2-4. Από στημένη μπάλα η Σαλαμίνα σκόρασε και μείωσε σε 3-4 ένα λεπτό αργότερα. Στο 1.20 πριν τη λήξη οι γηπεδούχοι έφεραν στα ίσα το σκορ (4-4) που ήταν και το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας.



Στην παράταση η Σαλαμίνα βρήκε δυο φορές δίχτυα για το 6-4. Ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 6-5 όμως οι γηπεδούχοι σκόραραν εκ νέου για το τελικό 7-5.





error: Content is protected !!