ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Άλλα περίμεναν, και άλλα άκουσαν, προχθές, οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι και κατ’ επέκτασιν και όλος ο... ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Άλλα περίμεναν, και άλλα άκουσαν, προχθές, οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι και κατ’ επέκτασιν και όλος ο ελληνικός λαός, και μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών.

Εκεί, όπου όλοι περίμεναν ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας θα εκόμιζε είδηση μεγάλη και χαρμόσυνη για όλη την χώρα, η οποία εν πολλοίς υποφέρει από την ακρίβεια και χαμηλούς μισθούς και συντάξεις, -επιλαμβανομένης δε του θέματος, κατόπιν διαβήματος του ίδιου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης-,ως κεραυνός εβρόντησε η είδηση Χριστουγέννων και Πάσχα, πως τίποτε δεν μπορεί να γίνει επ’ αυτού, γιατί αν μειωθεί ο ΦΠΑ, περεταίρω δε επανέλθουν τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και ο δέκατος τρίτος μισθός, το Κράτος, πάει και ξόφλησε οικονομικά.



Παρά το γεγονός δε, ότι συνεχώς επαίρεται η Κυβέρνηση για τα συνεχή πλεονάσματα, τα οποία καταγράφει η οικονομία μας, τίποτε δεν επιδιορθώνεται, καθώς όπως και ετόνισε, δεν φταίει η νυν Κυβέρνηση, παρά όλες οι προηγούμενες, οι οποίες μας έφεραν σε αυτό το σημείο.  



Ας μην παραπονιόμαστε λοιπόν και ας το πάρουμε απόφαση. Δεν προσέχαμε τί ψηφίζαμε τόσα χρόνια και να τα αποτελέσματα.



Αλλά και πάλι, κάτι θα γίνει. Λένε στις εισφορές των ασφαλισμένων, -στους οποίους έχουν κόψει ήδη κάποια φάρμακα και τους χρεώνουν κάποια άλλα-, και από το επόμενο έτος, θα κουρέψουν ένα Ο,50 τοις εκατό.





Πλάτες λοιπόν, και σιγά-σιγά, όλο και από κάτι θα διορθώνεται.

error: Content is protected !!