Το Καλοκαιρινό στέκι του Καραγκιόζη στη Σαλαμίνα Το Καλοκαιρινό στέκι του Καραγκιόζη στη Σαλαμίνα
” Το Καλοκαιρινό στέκι του Καραγκιόζη στη Σαλαμίνα “  Ο Καραγκιόζης ετοιμάζει βαλίτσες με όλη την παρέα του, τον Μπαρμπαγιώργο, Χατζηαβάτη, Διονύσιο, Μορφονιό, Σταύρακα,... Το Καλοκαιρινό στέκι του Καραγκιόζη στη Σαλαμίνα

” Το Καλοκαιρινό στέκι του Καραγκιόζη στη Σαλαμίνα “ Ο Καραγκιόζης ετοιμάζει βαλίτσες με όλη την παρέα του, τον Μπαρμπαγιώργο, Χατζηαβάτη, Διονύσιο, Μορφονιό, Σταύρακα, Αγλαΐα, Κολλητήρια για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σε ποιο μέρος ; Μα στο εξοχικό τους στη Σαλαμίνα !!!

Το γνωστό θερινό Καραγκιοζοθέατρο της Σαλαμίνας που βρίσκεται επί της οδού Λεωφόρος Ιπποκράτους 156, (Παλούκια) είναι έτοιμο να ανοίξει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Σάββατο 1/6, ώρα 21:00 & κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, ώρα 21:00, και να σας κρατήσει συντροφιά για όλο το καλοκαίρι.Ελάτε εσείς και τα παιδιά σας, να διασκεδάσετε με τα καμώματα του αστείου ήρωα μας που σας υπόσχεται όμορφες καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες γέλιο και χαρά.

Κάθε βράδυ θα σας υποδέχεται, με μία διαφορετική παράσταση !!!

Πληροφορίες:

Θερινό Θέατρο σκιών Παναγιώτη Χατζηαναγνώστου,

Διεύθυνση:  Λεωφόρος Ιπποκράτους 156, (Παλούκια Σαλαμίνας)

Έναρξη παραστάσεων:  Σάββατο 1 Ιουνίου 2024Παραστάσεις:  Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00                         – Κάθε βράδυ με νέο έργο.

Τιμή Εισιτηρίου:  5 ευρώ / άτομο

Πληροφορίες – Κρατήσεις:  6979 354 681, 210 400 63 12

Facebook: Θερινό Θέατρο Σκιών Παναγιώτη Χατζηαναγνώστου

Site:  www.karagkiozis-chatzianagnostou.gr

error: Content is protected !!