ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ
Πολύ συχνά,  συμβαίνουν πράγματα γύρω μας, τα οποία μας τρομάζουν και, τα οποία, είναι δύσκολο έως και αδύνατον να τα πιστέψεις. Προχθές, συνέβη ένα... ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ

Πολύ συχνά,  συμβαίνουν πράγματα γύρω μας, τα οποία μας τρομάζουν και, τα οποία, είναι δύσκολο έως και αδύνατον να τα πιστέψεις.

Προχθές, συνέβη ένα γεγονός, το οποίο αν μη τι άλλο, πραγματικά μας τρόμαξε, μας εξέπληξε και δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτε πως ένας Πρωθυπουργός, και μάλιστα ο δικός μας, θα μπορούσε να μην δεχθεί ένα παράπονο πολίτη, και μάλιστα να τον αποπέμψει κιόλας.



Το έγραψαν οι εφημερίδες, το διελάλησαν και το σχολίασαν ποικιλοτρόπως ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, το σχολίασαν πολύ, και αυτό που με κάνει ακόμη περισσότερο διστακτικό να το πιστέψω, είναι το ότι δεν τοποθετήθηκαν εναντίον του τα πολιτικά μας κόμματα και μάλιστα εν όψει Ευρωεκλογών.



Επρόκειτο, -κατά τα λεγόμενα και δημοσιεύματα, για μία συνάντηση του Πρωθυπουργού σε ένα δρόμο με μία φτωχή γυναίκα, η οποία τον πλησίασε και του παραπονέθηκε ότι λαμβάνει τετρακόσια ευρώ σύνταξη τον μήνα, δίνει τα τριακόσια στο ενοίκιο και δεν την φτάνουν τα υπόλοιπα εκατό να επιβιώσει.



Και πάντα σύμφωνα με όσα έγραψε ο Τύπος, εκείνος της απάντησε να απευθυνθεί στην Εκκλησία και την ευχαρίστησε που τον πλησίασε, -υποψιαζόμενος, μάλλον, πως ήταν πολιτικός οπαδός του και θα τον στηρίξει στις Ευρωεκλογές.



Επ’ αυτού δεν εννοώ να πιστέψω πως μία τέτοια απάντηση δόθηκε, γιατί ο Πρωθυπουργός,  γνωρίζει πολύ καλά πως η Εκκλησία μπορεί ίσως να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαΐ, αλλά για αύξηση στις συντάξεις, η φιλάνθρωπος Πολιτεία είναι αρμόδια.



error: Content is protected !!