ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Με ολόκληρες 20 μονάδες μπροστά, -λένε, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις-, προχωρά η Νέα Δημοκρατία για να κατακτήσει την Ευρωβουλή, και έπονται... ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Με ολόκληρες 20 μονάδες μπροστά, -λένε, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις-, προχωρά η Νέα Δημοκρατία για να κατακτήσει την Ευρωβουλή, και έπονται τα υπόλοιπα κόμματα μακράν και αγαπημένα.

Αυτό, είναι κάτι το ευχάριστο, υπάρχουν όμως και κάποια δυσάρεστα, πέρα από τις ψήφους, τα οποία πάντα, -και από εχθές περισσότερο-, προβληματίζουν τον Έλληνα. Κι ενώ ο Πρωθυπουργός καλεί τους Έλληνες  αυτούς να δώσουν δύναμη στην ΝΔ, όπως το έκαναν και παλαιότερα, «για ισχυρή Ελλάδα», εκείνοι μάλλον τα βλέπουν όλα σκοτεινά.



Εν τω μεταξύ, -και αυτό είναι το δυσάρεστο-, από εχθές και πρωτομηνιά, έπαψαν να ισχύουν οι εκπτώσεις του 5% στα σούπερ μάρκετς, και έτσι αυξήθηκαν 4.000 προϊόντα, ενώ αναμένεται αύξηση στο πετρέλαιο, και η ΔΕΗ βαδίζει προς κατακόρυφη αύξηση των τιμολογίων της.



Καλοκαιριού επερχομένου, οι φήμες λένε πως μέχρι και τα παγωτά θα αυξηθούν κατά 25%, ενώ κατά 2185 έχουν αυξηθεί τα εισαγόμενα προϊόντα, ο ΙΟΒΕ χτυπά καμπανάκι για ανισότητες και κίνδυνο φτώχειας.



Είναι και το ότι το Κράτος προσπαθεί με κάθε τρόπο να εισπράξει και αυτά που του χρωστάνε όσοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να εξοφλήσουν τα χρωστούμενα στο Δημόσιο, εκ των οποίων 1. 506. 475 λογαριασμοί βρίσκονται σε εκκρεμότητα από φυσικά πρόσωπα και εταιρίες και 3. 878. 712 από πολίτες και νομικά πρόσωπα. Χωρίς να παραλείψουμε και τα χρέη τον πολιτικών κομμάτων.



Άντε, και μετά τις εκλογές να τα μαζέψουμε όλα αυτά, μπας και χαμηλώσουν κάποιοι φόροι, παταχθεί η ακρίβεια και βγει αληθινός ο Πρωθυπουργός, ο οποίος συνεχώς επαναλαμβάνει πως γι’ αυτόν προτεραιότητα έχει ο άνθρωπος.



error: Content is protected !!