ΗΓΚΙΚΕΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΓΚΙΚΕΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Γρηγορείτε και προσεύχεσθε, καθ’ ότι η Συντέλεια του Κόσμου βρίσκεται καθ’ οδόν, πλησιάζει αλματωδώς, και σε λίγες ημέρες θα κρούει... ΗΓΚΙΚΕΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Γρηγορείτε και προσεύχεσθε, καθ’ ότι η Συντέλεια του Κόσμου βρίσκεται καθ’ οδόν, πλησιάζει αλματωδώς, και σε λίγες ημέρες θα κρούει την θύραν μας.

Αυτό, τουλάχιστον, τεκμαίρεται, από τα όσα διαβάζω συνεχώς στον ελληνικό και διεθνή Τύπο, καθώς η επιστήμη της Προφητείας, τα τελευταία χρόνια, έχει εξελιχθεί σε πολύ υψηλά και ικανοποιητικά επίπεδα, παγκοσμίως.



Ποιός μπορεί να γνωρίζει το γιατί, οι προφήτες του 21ου μ. Χ. αιώνα, φυτρώνουν παντού σαν μανιτάρια και αν τους γνωρίσεις και τους συμμεριστείς όλους, επί των τεσσάρων σημείων της Γης, ή θα τρελαθείς από τον φόβο σου, ή θα αυτοκτονήσεις αυθωρεί και παραχρήμα, προκειμένου να μην σε φάει ύπουλα το μαύρο σκότος, το οποίο οσονούπω  θα επικρατήσει επί του πλανήτου Γη, είτε με πυρηνικό πόλεμο, είτε κατόπιν της απογοήτευσης του Θεού από τις ανομίες μας, είτε, οποιουδήποτε άλλου «είτε».



Κατόπιν τούτου, ακολούθησαν πολλές τινές προρρήσεις, -πεφωτισμένων τε και μη-, προφητών, -μετά θείου χαρίσματος είτε όχι-, και πριν λίγες μέρες, έσκασε η μεγάλη προφητεία της έναρξης του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, με καταληκτική ημερομηνία, την 24η Ιουνίου, του σωτηρίου(;) έτους 2024.



Πανικοβλημένοι οι πιστοί τοις κείνων ρήμασι, περίμεναν τα κακό, ώσπου εχθές, -και πάντα κατά τας γραφάς των εφημερίδων-, ο προφήτης Kushai Kumar,  -ο οποίος και έχει χαρακτηρισθεί σαν «ο νέος Νοστράδαμος»-, ανακοίνωσε στα πολύ σοβαρά, πως αυτός ο Πόλεμος, δεν μπορεί άλλο να περιμένει και θα ξεκινήσει στις 18 Ιουνίου του 2024, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το γιατί αυτή η βιασύνη, με αποτέλεσμα να πάμε πίσω έξη ολόκληρες ημέρες, από τα πρώην προδιαγεγραμμένα.

Όμως, προφητών λαλούντων, ουδείς έχει δικαίωμα να αμφιβάλει. «Άπιστοι Θωμάδες», δεν θα γίνουμε. 





error: Content is protected !!