ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΞΑ ΠΑΝΕ ΝΙΚΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΞΑ ΠΑΝΕ ΝΙΚΑΙΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΞΑ ΠΑΝΕ ΝΙΚΑΙΑ ΑΓΩΝΑΣ Α/Χ 15-16 ΙΟΥΝΙΟΥ στο γήπεδο Προοδευτικής. Για μια ακόμη φορά η Νίκαια θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής... ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΞΑ ΠΑΝΕ ΝΙΚΑΙΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΞΑ ΠΑΝΕ ΝΙΚΑΙΑ

ΑΓΩΝΑΣ Α/Χ 15-16 ΙΟΥΝΙΟΥ στο γήπεδο Προοδευτικής.

Για μια ακόμη φορά η Νίκαια θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής του κόσμου της Ελληνικής τοξοβολίας.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τοξοβολίας ΑΒΑΡΙΣ διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και με την συνεργασία της Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, ένα ακόμη πανελλαδικό αγώνα Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου, για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και όλους τους τύπους τόξων.



Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Νίκαιας (Προοδευτικής) το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου.Λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου Α/Χ και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, φιλοδοξούμε να υποδεχτούμε και πάλι ένα μεγάλο αριθμό συναθλητών από όλη την Ελλάδα, σε μια συνάντηση αντάξια και ίσως ακόμη καλύτερη από την περυσινή.



Προσφέροντας τις απαραίτητες συνθήκες ασφάλειας , άνεσης και αρτιότητας υποδομών στους συναθλητές μας.Καθοριστική για την επιτυχία είναι η συμβολή όλων των ευγενών χορηγών μας, η στήριξη από το προσωπικό και τους παράγοντες του Δήμου μας καθώς και η εμπειρία των εθελοντών και στελεχών του Α.Σ.Τ “ΑΒΑΡΙΣ”.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και αποτελεί μια ευκαιρία για την γνωριμία με το ευγενές άθλημα της τοξοβολίας.Σας περιμένουμε.







error: Content is protected !!