24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ  Σε 24ωρη απεργία βρισκόμαστε σήμερα οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία του ομίλου Σπανόπουλου. Οι εργαζόμενοι... 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ 

Σε 24ωρη απεργία βρισκόμαστε σήμερα οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία του ομίλου Σπανόπουλου. Οι εργαζόμενοι διεκδικούμε αυξήσεις στους μισθούς υπογραφή συλλογική σύμβασης και μέτρα ασφάλειας και υγιεινής στο χώρο του ναυπηγείου.

Για ακόμα μία φορά είναι χαρακτηριστική η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία καθώς από το πρωί δεν έχει περάσει κανένας για να εργαστεί στο χώρο δείχνοντας με τη στάση μας αυτή ότι τα αιτήματά μας είναι δίκαια.

Επίσης χαρακτηριστική είναι η αλληλεγγύη που έχουν δείξει οι συνάδελφοι που δουλεύουν σε εργολάβους μέσα στο χώρο του ναυπηγείου καθώς συμπαραστέκονται και αυτοί στην απεργία μας.

Η καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία έχει ενοχλήσει την εταιρεία η οποία από το πρωί έχει φέρει δυνάμεις της αστυνομίας, ένα περιπολικό 2 οχήματα της ΟΠΚΕ και ένα όχημα του λιμενικού προκειμένου να τρομοκρατήσει τους εργάζομαι τους στη Σαλαμίνα. Καταγγέλλουμε την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων μέσα στο χώρο του ναυπηγείου.

Παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων η εργοδοσία έπαιρνε τηλέφωνο εργαζόμενους για να σπάσει την απεργία. Την ίδια ώρα αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και στα ναυπηγεία του ομίλου στο Πέραμα. Οχήματα της αστυνομίας βρίσκονται μέσα στο ναυπηγείο, ενώ ένα όχημα των ειδικών δυνάμεων των ματ βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από την πύλη του ναυπηγείου στο Πέραμα.

Η εργοδοσία αξιοποιεί όλο το νομικό οπλοστάσιο που τους έχει εφοδιάσει η κυβέρνηση της ΝΔ και όλες οι προηγούμενες. Ευθύνες βαραίνουν την κυβέρνηση που επιστράτευσαν 50 αστυνομικούς και 10 οχήματα απέναντι στους εργαζόμενους, για να μπουν για δουλειά 5 απεργοσπάστες κάτω από τις
απειλές της εργοδοσίας.

Τα σχέδια της εργοδοσίας έπεσαν στο κενό, οι  εργάτες του  ναυπηγείου δεν τρομοκρατούμαστε και συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργία που έχουμε προκηρύξει.

error: Content is protected !!