«ΣΑΛΑΜΙΝΑ SOS : Τεράστια επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών» «ΣΑΛΑΜΙΝΑ SOS : Τεράστια επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών»
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα «ΣΑΛΑΜΙΝΑ SOS : Τεράστια επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών», την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 στις 11.00 στην... «ΣΑΛΑΜΙΝΑ SOS : Τεράστια επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα

«ΣΑΛΑΜΙΝΑ SOS : Τεράστια επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών»,

την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 στις 11.00 στην Αίθουσα Μπόγρη (Δημαρχείο).Θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ  του Francesco DeAugustinis “Until the End of the world” και θα γίνει ενημέρωση για τις μελλοντικές επεκτάσεις που προβλέπει η ΣΜΠΕ για την εφαρμογή Π.Ο.Α.Υ. για την περιοχή Διαπορίων νήσων και Σαλαμίνας που θα οδηγήσουν στον 25πλασιασμό της έκτασης των ιχθυοκαλλιεργειών στο νησί μας.Θα μιλήσουν ο βιολόγος κ.Ακύλας Μάρκος και η κ. Ορφανίδου Φαίη διευθύντρια του Πολιτιστικού και εκπ/κού φορέα Πόρου και Τροιζηνίας -Μεθάνων, Καθετή .Η ημερίδα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Καθετή και το Πανελλήνιο Δίκτυο για την Προστασία του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος από τις Υδατοκαλλιέργειες ΑΚΤΑΙΑ, με στόχο την ενημέρωση και κινητοποίηση των κατοίκων της Σαλαμίνας.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αποτρέψουμε τα σχέδια αυτά που θα αλλοιώσουν για πάντα τις όμορφες ακτές του νησιού μας!error: Content is protected !!