Πρώτο βήμα για την επισκευή του Δημοτικού κολυμβητηρίου «Γεώργιος Κασιμάτης» Πρώτο βήμα για την επισκευή του Δημοτικού κολυμβητηρίου «Γεώργιος Κασιμάτης»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρώτο βήμα για την επισκευή του Δημοτικού κολυμβητηρίου «Γεώργιος Κασιμάτης» H μεγάλη προεκλογική δέσμευση της σημερινής δημοτικής αρχής Περάματος και η μεγάλη... Πρώτο βήμα για την επισκευή του Δημοτικού κολυμβητηρίου «Γεώργιος Κασιμάτης»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρώτο βήμα για την επισκευή του Δημοτικού κολυμβητηρίου «Γεώργιος Κασιμάτης»

H μεγάλη προεκλογική δέσμευση της σημερινής δημοτικής αρχής Περάματος και η μεγάλη επιθυμία του Περαματιώτικου λαού, σήμερα άρχισε να υλοποιείται.

Ο δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκος προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με τον εκπρόσωπο της εταιρείας «ΤΕΧΝΑΘΛΟΝ»(ΙΚΕ)  προκειμένου η εταιρία, με την εποπτεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, να προχωρήσει στις σχετικές μελέτες και να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο Περάματος για το κόστος επισκευής του κολυμβητηρίου και την πιο συμφέρουσα λειτουργία του, μετά την επισκευή.



Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκος τόνισε: «Σήμερα η προεκλογική μου δέσμευση στον Περαματιώτικο λαό αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα.  Υπογράψαμε  με τον κ. Σπηλιωτόπουλο, που εκπροσωπεί την εταιρεία ΤΕΧΝΑΘΛΟΝ (ΙΚΕ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, υπό την εποπτεία του κοσμήτορα κ. Κυπραίου και τον εξουσιοδοτήσαμε να μας ενημερώσει πολύ γρήγορα, ως Σώμα  Δημοτικού Συμβουλίου, πόσο θα κοστίσει η επισκευή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Γεώργιος Κασιμάτης   και ποια θα είναι, μετά την επισκευή,  η πιο  συμφέρουσα επιλογή λειτουργίας του για το λαό του Περάματος».



Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της εταιρίας «ΤΕΧΝΑΘΛΟΝ» κ. Νίκος Σπηλιωτόπουλος, δήλωσε: «Εμείς θα κάνουμε την αποτύπωση,  με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου  Πελοποννήσου και την εμπειρία που έχει η εταιρία μας πάρα πολλά χρόνια στη λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων και μάλιστα Κολυμβητηρίων και  θα κοιτάξουμε να βρούμε τη χρυσή τομή και τα ιδανικά σενάρια που θα σας προτείνουμε  για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου σας το οποίο ξέρουμε ότι για πολλά  χρόνια είναι γεφύρι της Άρτας. Θα σας δώσουμε όλα τα σενάρια ώστε να μπορέσετε να πλησιάσετε επιτέλους στη ρεαλιστική λύση του προβλήματος».









error: Content is protected !!