Κυκλοφορεί ήδη το νέο φύλλο της “ΦΩΝΗΣ” Κυκλοφορεί ήδη το νέο φύλλο της “ΦΩΝΗΣ”
Κυκλοφορεί ήδη και διανέμεται το νέο άκρως πολιτικό φύλλο της “ΦΩΝΗΣ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ” με ημερομηνία 23/6/2024. Το επόμενο φύλλο θα κυκλοφορήσει στις προσεχείς 15... Κυκλοφορεί ήδη το νέο φύλλο της “ΦΩΝΗΣ”

Κυκλοφορεί ήδη και διανέμεται το νέο άκρως πολιτικό φύλλο της “ΦΩΝΗΣ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ” με ημερομηνία 23/6/2024. Το επόμενο φύλλο θα κυκλοφορήσει στις προσεχείς 15 ημέρες. Δείτε το εξώφυλλο:

Διαβάστε το editorial

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά στους κάμπους πέφτει χιόνι. Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ . Ότι του φανεί του λωλοστεφανή. Εδώ ο κόσμος καίγεται βαρκούλες αρμενίζουν για να μην ασχοληθώ και με τη παράφραση. Όχι σταματάω εδώ τις παροιμίες Συμπληρώστε εσείς ότι θέλετε παραπάνω.

Ειδικά δε μετά την ανάρτηση αυτού που θέλει να γίνει χαλίφης ση θέση του χαλίφη. Που ακόμα να μάθει, ότι η βάση της πολιτικής τελικά είναι ο λαός και όχι τα κάθε λογής ρουσφέτια και τα επικοινωνιακά φούμαρα. Αυτού που μοιάζει να λέει ότι αφού ο μεγάλος μπορεί να λέει ότι πολιτική μπαρούφα γουστάρει ανερυθρίαστα, άρα μπορώ και εγώ να πω μεγαλύτερη.

Στον αντίποδα της δικής μας πολιτικής σαθρότητας οι σοβαρές πολιτικές κινήσεις που κάνει ο Δήμαρχος Περάματος για το καλό του δικού του Δήμου και με ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού του Συμβουλίου. Από τη σοβαρή αυτοδιοικητική πολιτική στο πολιτικαντισμό 15 λεπτά πλεύση.

Σαν να μην μας έφθαναν όλα αυτά δηλώσαμε την αδυναμία μας και σε πανελλήνιο επίπεδο. Αυτό όμως που θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων είναι η προσπάθεια πολιτικής εξαπάτησης σε πανελλήνιο επίπεδο. Για ποιο άραγε “αδειοδοτημένο” σημείο ομίλησε ο δήμαρχος και με ποιο αλήθεια ηθικό τουλάχιστον δικαίωμα ρίχνει τα βάρη στους πολίτες για να καλύψει τη δική του αδυναμία.

Έχουμε τελικά πράσινο σημείο ή όχι; Έχει βγει κάποια ανακοίνωση από οποιονδήποτε για να πηγαίνουν τα κλαδιά εκεί οι πολίτες; Καμία.

Πολιτικά φούμαρα σε εθνικό επίπεδο για εσωτερική κατανάλωση. Ένας δήμος σε πλήρη αποσύνθεση και εμείς ασχολούμαστε με ίντριγκες και κουτσομπολιά.  

error: Content is protected !!