“ΘΑ” ΚΑΙ “ΕΡΓΑ” ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ. “ΘΑ” ΚΑΙ “ΕΡΓΑ” ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.
Την ώρα που η τοπική κοινωνία, ακόμη αγωνιά για την ασφάλεια της, από την αδυναμία του Δήμου να συλλέξει τα κλαδιά, ο κος Βακάλης... “ΘΑ” ΚΑΙ “ΕΡΓΑ” ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.

Την ώρα που η τοπική κοινωνία, ακόμη αγωνιά για την ασφάλεια της, από την αδυναμία του Δήμου να συλλέξει τα κλαδιά, ο κος Βακάλης προκλητικά “διαφημίζει” την δουλειά του στο προσωρινό σημείο εναπόθεσης κλαδιών, για το οποίο ακόμη δεν τήρησε την δημόσια υπόσχεση του, για την γνωστοποίηση της αδειοδότησης, στα email της μείζονος αντιπολίτευσης.

Επειδή παρά τις συμβάσεις με ιδιώτες, τα εργαλεία αλλά και των κρατικών επιχορηγήσεων, η διαφημιζόμενη “δουλειά” της καθαριότητας βρίσκεται ακόμη στους δρόμους, αλλά και οι δημόσιες διαβεβαιώσεις του κου Βακάλη, είναι χωρίς αντίκρισμα, κατέθεσα γραπτό αίτημα προκειμένου να λάβουμε την αδειοδότηση του συγκεκριμένου προσωρινού σημείου εναπόθεσης κλαδιών.

Αναμένουμε λοιπόν και εγγράφως πλέον την άδεια… με όση αισιοδοξία μας επιτρέπει η ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη κατάσταση του Δήμου μας.

Αραβανή Υβόνη

Δημοτική Σύμβουλος Σαλαμίνας

error: Content is protected !!