Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας ΠΕΡΙΒΟΣ απευθύνει δημόσιο κάλεσμα σε συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο νησί Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας ΠΕΡΙΒΟΣ απευθύνει δημόσιο κάλεσμα σε συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο νησί
Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας ΠΕΡΙΒΟΣ απευθύνει δημόσιο κάλεσμα σε συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο νησί, φορείς και πολίτες προκειμένου να συστρατευθούν μαζί του στον αγώνα... Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας ΠΕΡΙΒΟΣ απευθύνει δημόσιο κάλεσμα σε συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο νησί

Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας ΠΕΡΙΒΟΣ απευθύνει δημόσιο κάλεσμα σε συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο νησί, φορείς και πολίτες προκειμένου να συστρατευθούν μαζί του στον αγώνα ενάντια στην τερατώδη επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών που προγραμματίζεται για Σαλαμίνα-Διαπόρια. (από 186 στρέμματα ιχθυοκαλλιεργειών σήμερα σε 4.632 πολύ σύντομα). Ο χρόνος που έχει απομείνει για να αντιδράσουμε είναι πολύ λίγος καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση αναρτημένη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας η καταληκτική ημερομηνία για να υπογραφεί το Προεδρικό Διάταγμα κόλαφος για τη Σαλαμίνα είναι στις 4 Νοεμβρίου 2024.



Στη συλλογή υπογραφών που έχει ξεκινήσει ο ΠΕΡΙΒΟΣ έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής 2.500 πολίτες, όμως είναι αδύνατον από μόνοι μας να καλύψουμε το σύνολο της επικράτειας του νησιού σε σύντομο χρονικό διάστημα.  Σας καλούμε να έρθετε στα γραφεία μας Τρίτη η Παρασκευή 7-9μμ για να πάρετε έντυπα υπογραφών βοηθώντας και εσείς να πολλαπλασιαστούν οι υπογραφές ή εναλλακτικά να προωθήσετε την ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών (https://sites.google.com/site/perivos/petitionnofishfarms).



Στη διεύθυνση  https://drive.google.com/file/d/17BXEhBWHwV0AIEx6sUtxLwAAiVf1BB6m  βρίσκεται το qr code της διεύθυνσης ηλεκτρονικών υπογραφών, το οποίο και μπορείτε να αξιοποιήσετε επίσης (π.χ. σε καταστήματα).



Σε περίπτωση που κάποιος σύλλογος ή φορέας θα ήθελε να συνυπογράψει με τον ΠΕΡΙΒΟΣ τις επιστολές που θα σταλούν σύντομα προς πάσα κατεύθυνση που θεωρούμε ότι μπορεί να σταματήσει την επερχόμενη υποβάθμιση της ζωής μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει στο email του Ομίλου perivos@yahoo.gr. 



Σε αυτό τον αγώνα οφείλουμε να είμαστε όλοι μαζί για το καλό του νησιού μας.

Με εκτίμηση
Δ.Σ ΠΕΡΙΒΟΣ





error: Content is protected !!