ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ… λέει ο θυμόσοφος λαός μας. ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ… λέει ο θυμόσοφος λαός μας.
Την ώρα που ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κος Παναγόπουλος έβγαινε ως “επαίτης” στα κανάλια για το “καλό” του Δήμου μας, διότι η επικινδυνότητα λόγω ελλείψεως... ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ… λέει ο θυμόσοφος λαός μας.

Την ώρα που ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κος Παναγόπουλος έβγαινε ως “επαίτης” στα κανάλια για το “καλό” του Δήμου μας, διότι η επικινδυνότητα λόγω ελλείψεως χρημάτων και αδυναμίας περισυλλογής κλαδιών και υπολειμμάτων πρασίνου έφτασε στο κόκκινο, με μία άκρως “δυναμική” απόφαση η διοίκηση του δήμου βρήκε τη λύση. Αποφάσισε να αγοράσει επιβατηγό SUV αξίας 37.000€!!!

Και μάλιστα από τα ανταποδοτικά των πολιτών, στον τομέα… καθαριότητας!!!

Διότι είναι σε όλους γνωστό ότι, άμα δεν έχεις αμαξάρα πώς θα μαζευτούν οι αμέτρητες χωματερές. Αυτές είναι οι έγνοιες των βολεμένων. Αυτή η άκρως προκλητική σπατάλη, σε μια εποχή με αυξημένη επικινδυνότητα πυρκαγιών για το νησί, σε έναν Δήμο με λιγοστούς ιδίους πόρους, μετά από αύξηση δημοτικών τελών και αφού ήδη με τα χρήματα των πολιτών από τα ανταποδοτικά έχει δαπανήσει περισσότερα από 250.000€ σε απευθείας αναθέσεις για την αποκομιδή των κλαδιών και χωρίς να έχει λύσει το πρόβλημα, δεν αναδεικνύει μόνο μία πρωτοφανή ματαιοδοξία αλλά αποκαλύπτει μια νοοτροπία, δηλωτική των προτεραιοτήτων και του “γούστου” μιας διοίκησης που ζει πολύ μακριά από τα προβλήματα του τόπου.

Οπότε, ποια πυροπροστασία και γενικότερα ποια προστασία του πολίτη; Θα πληρώνουμε αυξημένα δημοτικά τέλη για να μας “δουλεύουν” με επίδειξη γκλαμουριάς.

Το χρήμα, δηλαδή εμείς, δεν φτάνουν για τη στοιχειώδη καθαριότητα , αλλά πάντα περισσεύουν για είδη πολυτελείας! Κι ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κορόνα στο κεφάλι μας. Ευτυχώς που ο δήμαρχος, φροντίζει να επιβραβεύει τα αστέρια της πολιτικής με SUV…

Δήμαρχε μη ξεχάσεις, να δείξεις στους πολίτες την χρησιμότητα στη καθαριότητα ενός SUV και εσείς πολίτες να γνωρίζετε ότι τα ανταποδοτικά τέλη, όπως αυτολεξεί περιγράφει κι ο νόμος: “το ύψος τους πρέπει να είναι ανάλογο προς το ύψος της αντιπαροχής της οποίας μπορεί να κάνει χρήση ο πολίτης”.

Πολίτες αιτηθείτε χρήσης ελεύθερα. Το δικαιούστε..

Υβόνη Αραβανή

Δημοτική σύμβουλος

error: Content is protected !!