ΟΓ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΓΕ) ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΟΓ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΓΕ) ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Οι γυναίκες της Ομάδας Γυναικών Σαλαμίνας, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) εκφράζουμε την θλίψη και την οργή μας για το νέο εργοδοτικό έγκλημα,... ΟΓ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΓΕ) ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Οι γυναίκες της Ομάδας Γυναικών Σαλαμίνας, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) εκφράζουμε την θλίψη και την οργή μας για το νέο εργοδοτικό έγκλημα, για τον αδικοχαμένο εργάτη, που έχασε τη ζωή του στα ναυπηγεία του Κόρου, στη Σαλαμίνα, όταν καταπλακώθηκε από τον καταπέλτη, κατά τη διάρκεια εργασιών σε πλοίο.

Εκφράζουμε την συμπαράστασή και τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση και στον εργαζόμενο μεταλλεργάτη, ο οποίος ήταν μαζί με τον συνάδελφο του που σκοτώθηκε.

Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων στο Μέταλλο, στη Ναυπηγική Βιομηχανία και στη Κατεργασία Ξύλου και καλούμε όλες τις γυναίκες τις βιοπάλης που ζουν και εργάζονται στη Σαλαμίνα, σε όλες τις εργατογειτονιές του Πειραιά να στηρίξουν την απεργιακή τους κινητοποίηση και τα αιτήματά τους.

Καλούμε τις γυναίκες του μόχθου να συμμετέχουν αύριο Πέμπτη, 25 Ιούλη, στις 7 π.μ. στην πύλη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης στο Πέραμα, για να ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Αρνούμαστε να ζούμε με τον τρόμο αν οι πατεράδες, οι σύντροφοι και τα παιδιά μας θα γυρίσουν νεκροί ή σακατεμένοι από το μεροκάματο της κόλασης!

Αρνούμαστε να θυσιάζουμε τις ζωές και την υγεία μας για να σπάνε το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ της κερδοφορίας τους οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Απαιτούμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να ικανοποιηθούν όλα τα δίκαια αιτήματά των εργαζομένων στο Μέταλλο, στη Ναυπηγική Βιομηχανία και στη Κατεργασία Ξύλου, να αποδοθούν οι ευθύνες για το εργατικό δυστύχημα, να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγείας και ασφάλειας

Ομάδα Γυναικών Σαλαμίνας (Μέλος της ΟΓΕ)
Το ΔΣ

error: Content is protected !!