“ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ” στο Δήμο Περάματος “ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ” στο Δήμο Περάματος
Με την συναυλία «ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ» με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, τον Νίκο Βατίστα και την Ευδοκία Ράπτη,  την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις  9:00 μ.μ.,... “ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ” στο Δήμο Περάματος

Με την συναυλία «ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ» με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, τον Νίκο Βατίστα και την Ευδοκία Ράπτη,  την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις  9:00 μ.μ., στο  Δημοτικό Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», συνεχίζεται το Πολιτιστικό Καλοκαίρι- Φθινόπωρο 2024 του Δήμου Περάματος

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος μετρά πολλά χιλιόμετρα στις λεωφόρους του τραγουδιού και της μουσικής. Τόσο σαν σολίστας μουσικός όσο και σαν συνθέτης εδώ και δεκαετίες έχει στολίσει με την τέχνη του μοναδικές στιγμές.





Η Ευδοκία Ράπτη, η οποία έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής στην Ελλάδα και τελευταία κυκλοφόρησε το τραγούδι «Στοιχίζουνε τα σ’αγαπώ», όπου έχει γράψει η ίδια τους στίχους, σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου.





O Νίκος Βατίστας, είναι ένας ερμηνευτής που τον χαρακτηρίζει το εντυπωσιακό εύρος και η εκφραστική δύναμη της φωνής του και τελευταία συνεργάζεται με τον Χρήστο Παπαδόπουλο. Οι τρεις τους με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, θα μας χαρίσουν μια υπέροχη μουσική εκδήλωση γεμάτη κέφι και ευαισθησία και θα μας παρουσιάσουν τα τραγούδια τους, αλλά και πολλά κλασσικά λαϊκά τραγούδια σπουδαίων δημιουργών.



Και οι δυο τους, Ράπτη και Βατίστας, με προμετωπίδα τον Χρήστο Παπαδόπουλο και «παρέα» μια ομάδα δεξιοτεχνών μουσικών υπόσχονται ένα ταξίδι στα πιο ωραία μουσικά ακρογιάλια σε «Μια Ελλάδα καλοκαίρι».



error: Content is protected !!