“Οι εξελίξεις στις εμπόλεμες ζώνες και η εμπλοκή της χώρας μας” “Οι εξελίξεις στις εμπόλεμες ζώνες και η εμπλοκή της χώρας μας”
Οι φρεγάτες ΥΔΡΑ & ΨΑΡΑ σε ξένα νερά, υπο ξενη σημαία και ξενα συμφέροντα, βρέθηκαν ήδη σε πολεμο στον Περσικό!! Το “Πηγε η ψυχή... “Οι εξελίξεις στις εμπόλεμες ζώνες και η εμπλοκή της χώρας μας”

Οι φρεγάτες ΥΔΡΑ & ΨΑΡΑ σε ξένα νερά, υπο ξενη σημαία και ξενα συμφέροντα, βρέθηκαν ήδη σε πολεμο στον Περσικό!!

Το “Πηγε η ψυχή μου στην Κουλουρη” στη Σαλαμίνα πλέον, σιγοψιθυρίζεται το “…για που το έβαλες καρδιά μου…” με το φόβο να κορυφώνεται σε καθε σπίτι του νησιού, μιας και στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας και στα πλοία του Π.Ν, υπηρετούν εκαατοντάδες ναύτες, Υπαξιωματικοί και Αξιωματικοί του νησιού!

Σε αυτό το πολεμικό περιβάλλον της αγωνίας και της εμπλοκής της χώρας, η ΕΕΔΥΕ πήρε την πρωτοβουλία, να ρίξει φως στις εξελίξεις στις εμπόλεμες ζώνες και την εμπλοκή της χώρας μας στην καρδιά του Πολεμικού Ναυτικού, τη Σαλαμίνα, μιας και καθε ανοχή στα πολεμικά σχεδια, εμπλοκής, ειναι φωτια στο φυτίλι ενός γενικευμενου πολέμου.



Την Κυριακή 15 Σεμπεμβρη 2024, στις 11:00 στο Δημαρχείο Σαλαμίνας, Αιθουσα Δημήτρη Μπογρη, θα ειναι μαζί μας ο Νίκος Παπαναστάσης, Συνταγματάρχης ε.α. Μελος του Εθνικού Συμβούλιου της ΕΕΔΥΕ, σε μια ανοιχτή συζήτηση εφ ΄ολης της υλης για τις εξελίξεις στις εμπόλεμες ζώνες και την εμπλοκή της χώρας μας.

Θα ακολουθησει συζήτηση για την αναγκαιοτητα συγκροτησης ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΒΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Ειστε όλοι προσκλημενοι











error: Content is protected !!