Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος “Οι Κρηταγενείς” Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος “Οι Κρηταγενείς”
Το γλέντι των Κρηταγενών ξεπέρασε κάθε προσδοκία!Ο Δημήτρης Πρωτογεράκης με το συγκρότημα του στα Κρητικά και ο Σωτήρης Κακλαμάνης με το Βιολί του στα... Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος “Οι Κρηταγενείς”

Το γλέντι των Κρηταγενών ξεπέρασε κάθε προσδοκία!
Ο Δημήτρης Πρωτογεράκης με το συγκρότημα του στα Κρητικά και ο Σωτήρης Κακλαμάνης με το Βιολί του στα Νησιώτικα, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!

Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Γνωρίσαμε νέους ανθρώπους τους οποίους θα υποδεχτούμε με πολύ χαρά και στο σπίτι του Κρητικού στη Σαλαμίνα!

Η οικογένεια των Κρηταγενών ευχαριστούμε θερμά τον Γρηγόρη Αλευρομάγειρο που μας φιλοξένησε στο υπέροχο χώρο του Papagalakia Island για μια βραδιά μοναδική!

Ευχαριστούμε επίσης τον Νίκο Μεταλίκη και το Μεταλίκης Catering για την παρασκευή του Κρητικού Πιλαφιού και των άλλων Κρητικών εδεσμάτων!
Με την παρουσία τους μας τίμησαν η Ένωση Κρητών Περάματος «Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ», ο Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Μανιατών και Φίλων «Η ΜΑΝΗ», η πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Σαλαμίνας κα Τζενη Βασίλειου!



Μαζί μας επίσης διασκέδασαν η συγγραφέας και καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών κα Τζένη Αλαΐσκα και η Σαλαμίνια Σκηνοθέτης κα Μαρία Βασίλειου.

Ευχαριστούμε θέρμα που βρέθηκαν κοντά μας την πρ. Αντιπεριφερειάρχη Νήσων και νυν Δημοτική Σύμβουλο Σαλαμίνας κα Βάσω Θεοδωρακόπουλου Μπογρη. Τον κο Στέλιο Ραπτόπουλο Δημοτικό Σύμβουλο και πρόεδρο του Αμπελακιακού, την Κοινοτική Σύμβουλο Σαλαμίνας κα Βαρβάρα Στεργίου, τον Νίκο Γιαννόπουλο από την εφημερίδα «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» και το αγαπητό φίλο Γιώργο Αθανασίου!



Με την παρέα της στην όμορφη αυτή βραδιά διασκέδασε μαζί μας και η τραγουδίστρια Λαϊκών-Δημοτικών τραγουδιών Έφη Χαραλάμπου την οποία και ευχαριστούμε πολύ!

Όλοι μαζί ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς!



Από αύριο σας περιμένουμε όλους στο σπίτι του κρητικού, στην Αγίας Κυριακής 47, καθημερινά 19:00 με 21:00 να φτιάξουμε μαζί τους κύκλους του χορού που θα μας οδηγήσουν από το 2024 στο 2025!

Σας ευχαριστούμε από τα βαθύ της καρδιάς μας!
Σας περιμένουμε!







error: Content is protected !!