Στον ναύσταθμο Σαλαμίνας η φρεγάτα «Ψαρά» μετά την αποστολή στην Ερυθρά Θάλασσα Στον ναύσταθμο Σαλαμίνας η φρεγάτα «Ψαρά» μετά την αποστολή στην Ερυθρά Θάλασσα
Εντός Σεπτεμβρίου αναμένεται να αποπλεύσει για την Ερυθρά Θάλασσα η φρεγάτα «Σπέτσαι» Στον ναύσταθμο Σαλαμίνας κατέπλευσε σήμερα Κυριακή η φρεγάτα «Ψαρά», καθώς ολοκληρώθηκε η... Στον ναύσταθμο Σαλαμίνας η φρεγάτα «Ψαρά» μετά την αποστολή στην Ερυθρά Θάλασσα

Εντός Σεπτεμβρίου αναμένεται να αποπλεύσει για την Ερυθρά Θάλασσα η φρεγάτα «Σπέτσαι»

Στον ναύσταθμο Σαλαμίνας κατέπλευσε σήμερα Κυριακή η φρεγάτα «Ψαρά», καθώς ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση EUNAVFOR ASPIDES, στην Ερυθρά Θάλασσα.



Οπως αναφέρει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, μετά τον κατάπλου της φρεγάτας στον ναύσταθμο, ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας, επέβη στο πλοίο συνοδευόμενος από τον αρχηγό Στόλου αντιναύαρχο Πολυχρόνη Κουλούρη.

Στη συνέχεια, καλωσόρισαν τον κυβερνήτη καθώς και το πλήρωμα της φρεγάτας, συγχαίροντας τους για την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής.

Τα μαθήματα από τη δράση των φρεγατών κατά των UAV στην Ερυθρά Θάλασσα



Σημειώνεται πως εντός Σεπτεμβρίου αναμένεται να αποπλεύσει για την Ερυθρά Θάλασσα η φρεγάτα «Σπέτσαι», προκειμένου να συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή επιχείρηση.

syrostoday.gr







error: Content is protected !!