Εις αναμονή λοιπόν για τη συνείδηση της διοίκησης… Εις αναμονή λοιπόν για τη συνείδηση της διοίκησης…
Εδώ και πολύ καιρό, τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων στη Σαλαμίνα δεν έχουν τέλος. Παρόλο τον πολυδιαφημισμένο οδοφωτισμό της δημοτικής αρχής, των πολλών εκατομμυρίων... Εις αναμονή λοιπόν για τη συνείδηση της διοίκησης…

Εδώ και πολύ καιρό, τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων στη Σαλαμίνα δεν έχουν τέλος.

Παρόλο τον πολυδιαφημισμένο οδοφωτισμό της δημοτικής αρχής, των πολλών εκατομμυρίων που πληρώνουν οι πολίτες, για κάποιους τα αυξημένα ανταποδοτικά που πληρώνουν είναι…χωρίς ανταπόδοση. Πρόσφατο παράδειγμα της επικίνδυνης αδιαφορίας είναι μία συμπολίτης μας, όπου εξαιτίας της αυξημένης εγκληματικότητας στη Σαλαμίνα αλλά και του ελλιπή οδοφωτισμού στη γειτονιά της, έπεσε θύμα κακοποιών μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα της, τις οποίες αφού οι κακοποιοί τις χτύπησαν, έφυγαν μαζί με τις οικονομίες τους.

Έκτοτε έκαναν κάθε νόμιμη ενέργεια προς τον δήμο προκειμένου να τοποθετηθεί κολώνα οδοφωτισμού έξω από το σπίτι τους, αλλά ακόμη εκκρεμεί η εντολή δημάρχου για το πόσο που απαιτείται.

Μάλλον η αυξημένη εγκληματικότητα ακόμη δεν ευαισθητοποίησε αρκετά τον δήμαρχο, όπου δυστυχώς ολιγωρεί εκεί που θα έπρεπε να είναι παρόν απ’ την πρώτη στιγμή.

Θυμίζουμε στον δήμαρχο ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά του νησιού, η…σκοτεινή, εκεί όπου συμπολίτες μας νοιώθουν εγκαταλελειμμένοι. Ο φόβος και η αγωνία για το τι μας ξημερώνει την επόμενη μέρα είναι δεδομένος και έχει “φωλιάσει” βαθιά στην συνείδηση του καθενός μας.

Εις αναμονή λοιπόν για τη συνείδηση της διοίκησης…

Ελπίζουμε το θέμα να έρθει άμεσα στη Δημοτική επιτροπή, όπως άμεσα γίνονται και οι απευθείας αναθέσεις

τα στοιχεία του δημότη και οι υπογραφές έχουν σβηστεί.

error: Content is protected !!